Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τον αγώνα ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ-ΑΕΚ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τον αγώνα ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ-ΑΕΚ




Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι πρωταγωνιστές του αγώνα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Λαμίας μεταξύ του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ και της ΑΕΚ, με τελικό σκορ 0-0.


Στη συνέντευξη τύπου μίλησαν οι προπονητές των δύο ομάδων, όπως επίσης κι ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης, παίκτης της ομάδας μας.



Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου:



Μπάμπης Τεννές (Προπονητής ΠΑΣ Λαμία):

«Είναι μια ιστορική πρόκριση για την ομάδα της Λαμίας. Εμείς σε ένα ακόμη παιχνίδι τακτικά ήμασταν πολύ καλοί και όλα τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους. Δεν θυμάμαι σε όλο το παιχνίδι η ΑΕΚ να μας έκανε κάποια ευκαιρία. Νομίζω ότι ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο το ευχαριστήθηκε και αυτό είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια πριν το παιχνίδι να παίξουν για αυτόν τον κόσμο που με την δική τους απόδοση τον έφεραν στο γήπεδο. Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους και ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο γιατί αρχίζει και πιστεύει σε αυτή την ομάδα. Εμείς έχουμε ως πρωταρχικό στόχο το πρωτάθλημα. Θα χαρούμε σήμερα και από αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τα Χανιά. Έχουμε ακόμη δυο παιχνίδια με τα Χανιά και την Καλλιθέα και θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή.Το Κύπελλο δεν είναι στόχος μας. Ξέρουμε ότι κάποια στιγμή θα σταματήσουμε σε αυτόν τον θεσμό. Το έχω ξαναπεί ότι θέλουμε την βοήθεια του κόσμου όπως σήμερα γιατί με τέτοιο κόσμο φτιάχνεις μεγάλη ομάδα...» 






Κωνσταντίνος Μπουλούλης (Ποδοσφαιριστής ΠΑΣ Λαμία):



«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που σήμερα μας βοήθησε πολύ. Πιστεύω ότι αμυντικά ήμασταν άριστοι και προσπαθήσαμε σε όλο το παιχνίδι για το καλύτερο. Η φετινή Λαμία είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, είμαστε όλοι αγαπημένοι και είναι μια ομάδα πειθαρχημένη»






Ζοσέ Μοράις (Προπονητής ΑΕΚ):

«Είμαστε οι νικητές στον όμιλο. Τερματίσαμε πρώτοι και πήραμε την πρόκριση. Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε την κυριαρχία απέναντι σε έναν αντίπαλο που αμύνθηκε πολύ καλά σε όλο το παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι και από την απόδοση των νέων παικτών που χρησιμοποιήσαμε όπως σήμερα ο Τσέλιος, ένα νεαρό παιδί που έρχεται απ τις Ακαδημίες και είχε καλή απόδοση. Θα προσπαθήσουμε σαν ομάδα να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να χρησιμοποιούμε και παιδιά απ τις ακαδημίες μας...».