Η αποστολή για το ματς με την Καλλιθέα - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Η αποστολή για το ματς με την Καλλιθέα



H Λαμία υποδέχεται αύριο Πέμπτη 22/12 (15:00) την Καλλιθέα και αναζητά την 6η σερί νίκη της που θα την διατηρήσει στην κορυφή του πρωταθλήματος αλλά ταυτόχρονα θα κυνηγήσει να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνά της.


Την τελευταία αγωνιστική πριν την διακοπή των Χριστουγέννων η ομάδα μας υποδέχεται την Καλλιθέα σε ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι όπου θα διεκδικήσει τους 3 βαθμούς για να κάνει γιορτές στην...κορυφή.

Η ομάδα  του Μπάμπη Τεννέ δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα πέραν των Όμο και Βασιλόγιαννη οι οποίοι αποκόμισαν κάποιους μικροτραυματισμούς από το παιχνίδι με τα Χανιά και είναι αμφίβολοι, με την περίπτωσή τους να κρίνεται την τελευταία στιγμή μιας κι συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή.



Αναλυτικά η αποστολή των γηπεδούχων:


Τσένναμο, Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Όμο, Αντωνόπουλος, Αυγενικού, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης, Βάντερσον, Ντουρμισάι, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Πατσαρούχας, Κοτσώνης, Τσούκαλος, Βαλιός και Μπουλούλης.





ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ...

Αφού λοιπόν φτάνουμε στο τέλος  του πρώτου μισού της σεζόν, κάτι που σημαίνει πως ξεκινά και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, και δεδομένου ότι η Λαμία είναι σίγουρο ότι θα ενισχυθεί με 4-5 ποδοσφαιριστές ώστε να καλύψει τα όποια κενά έχουν δημιουργηθεί έχουν αρχίσει να πέφτουν και τα πρώτα... μεταγραφικά σενάρια για την ομάδα.

Ένα σενάρια από αυτά λοιπόν θέλει την ομάδα μας να έχει έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, ΛΕΟΖΙΝΙΟ ο οποίος είναι με το ενάμιση πόδι εκτός γηραιού και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΉ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ που δυστυχώς δεν μπορέσαμε να έχουμε με τον ποδοσφαιριστή θα είχαμε την δυνατότητα να αλιεύσουμε κάποιες πληροφορίες. Το ρεπορτάζ της σελίδας μας λέει πως η Λαμία δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον μεσοεπιθετικό του Ηρακλή, με τις ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό να παίζουν γερά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του. ΄

Όλα αυτά θα ξεδιαλύνουν το αμέσως επόμενο διάστημα μιας και η ομάδα μας θα επιχειρήσει να κλείσει γρήγορα τις μεταγραφικές της κινήσεις αν και ορισμένοι ρεπόρτερ, έχουν φτάσει το θέμα ένα βήμα παρακάτω λέγοντας πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει και θα ανακοινωθεί στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα, διότι ο μεγαλομέτοχος είναι χαρούμενος για την εικόνα της ομάδας στα παιχνίδια με Τρίκαλα και ΑΕΚ αλλά και την στήριξη του κόσμου! Υπομονή λοιπόν και τα υπόλοιπα από εδώ!!!