Oι πιθανοί αντίπαλοι της Λαμίας στους "16" - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Oι πιθανοί αντίπαλοι της Λαμίας στους "16"




Ολοκληρώθηκε σήμερα η φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος με το τοπίο των ομάδων που έχουν προκριθεί να έχει καθαρίσει. ΠΑΟΚ,Ολυμπιακός,ΟΦΗ,Πας Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και Κισσαμικός οι πιθανοί αντίπαλοι της ομάδας μας.


Με τις αναμετρήσεις του 3ου ομίλου ΟΦΗ-Ηρακλής και Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος με τους Κρητικούς να παίρνουν την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο όμιλο, η οποία την θέτει τον 7ο και τελευταίο πιθανό αντίπαλο της ομάδας μας για την φάση των "16".

Οι πιθανοί λοιπόν αντίπαλοι της ομάδας μας για την φάση των "16"  είναι οι: ΠΑΟΚ,Ολυμπιακός,ΟΦΗ,Πας Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Aτρόμητος και Κισσαμικός.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/12 στις 11:00 και η Λαμία μετά από πολλά χρονιά θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της για πρόκριση στη επόμενη φάση με όποια ομάδα και αν κληρωθεί έχοντας ως όπλο φυσικά την έδρα της και συνυπολογίζοντας την επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας στα σημεία που "πονάει" παρόλο που άπαντες στην ομάδα έχουν θέσει σαν στόχο το πρωτάθλημα.



Αναλυτικά τα προφίλ των πιθανών αντιπάλων:

ΠΑΟΚ πέρασε στην επόμενη φάση ως επικεφαλής του 1ου γκρουπ,με 7 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τα Τρίκαλα (υπερτερούσε λόγω διαφοράς τερμάτων) μετρώντας 2 νίκες (2-0 την ΑΕΛ και 0-7 τον Πανελευσινιακό) και μία ισοπαλία (0-0 με τα Τρίκαλα). Ένας αντίπαλος που θα ήθελε να αποφύγει η ομάδα μας καθώς έχει την δυνατότητα με αντίπαλο κατώτερου μεγέθους να πάρει την πρόκριση για τους "8"

Ολυμπιακός προκρίθηκε στην επόμενη φάση έχοντας το απόλυτο των νικών αφού και στα τρία ματς κατάφερε να φύγει θριαμβευτής (3-0 τον Πλατανιά,0-4 τα Χανιά και 0-1 την Σπάρτη). Και αυτόν τον αντίπαλο θα ήθελαν να αποφύγουν οι Φθιωτοί.

ΟΦΗ πήρε το τρίτο "καλό" εισιτήριο ως πρώτος στο 3ο γκρουπ μετρώντας 6 βαθμούς αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Παναθηναϊκό ο οποίος κόπιασε για να πάρει τελικά αυτή την πρόκριση.  Ήττα από τον Απόλλων Σμύρνης με 1-0, νίκη επί του Παναθηναϊκού με 2-1 και  νίκη με το ίδιο σκορ επί του Ηρακλή σήμερα ήταν τα αποτελέσματα για τους Κρητικούς οι οποίοι δείχνουν να ανεβάζουν ρυθμούς. Αν τελικά ο ΟΦΗ πέσει απέναντι στην Λαμία θα είχαμε ένα δυνατό παιχνίδι.

-Η ομάδα του Πας Γιάννινα είναι η δεύτερη ομάδα η οποία κατάφερε να προκριθεί έχοντας το απόλυτο τον βαθμών αφού καμία ομάδα εκ των Αγροτικού Αστέρα(0-1), Ξάνθης (1-0) και Καλλονής (1-3) δεν κατόρθωσε να κάμψει την αντίστασή της. Ένας αντίπαλος που θα ήθελε η Λαμία καθώς και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις θα είχαμε, και τα Γιάννενα είναι μια πολύ όμορφη πόλη για μία εκδρομή.

Αστέρας Τρίπολης αν και στο πρωτάθλημα φέτος δεν έχει κάνει και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, στο Κύπελλο κατάφερε να μαζέψει 7 βαθμούς (1-0 την Βέροια, 3-3 με τον Άρη και 1-4 τον Αιγινιακό) και να περιορίσει τον Άρη στην δεύτερη θέση του ομίλου. Η ομάδα της Αρκαδίας δεν είναι και στα καλύτερα της και η Λαμία εκμεταλλευόμενη την έδρα της θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση σε βάρος της.

-Στον 7ο όμιλο είχαμε ακόμη μία ισοβαθμία με τον Ατρόμητο τελικά να παίρνει την πρώτη θέση αντί του Παναιτωλικού μιας και στο μεταξύ τους παιχνίδι οι Περιστεριώτες είχαν βγει νικητές με 1-0. Στα άλλα παιχνίδια  Καλλιθέα-Ατρόμητος 1-0 και Πανθρακικός-Ατρόμητος 0-3. Ο ανεβασμένος Ατρόμητος θα ήταν δύσκολος αντίπαλος για την ομάδα μας όμως εκμεταλλευόμενη όπως είπαμε την έδρα της και με μία καλή εκδρομή στο Περιστέρι θα είχαμε δύο ματς γιορτή για την Λαμία.

-Τέλος για τον 8ο όμιλο o Kισσαμικός με την μεγάλη νίκη με 3-0 επί του Πανιωνιού την 2η αγωνιστική και σε συνδυασμό με την νίκη με 0-2 επί του Πανσερραϊκού αλλά και την προχθεσινή ισοπαλία με 1-1 με τον Λεβαδειακό κατόρθωσε να είναι η τελευταία ομάδα που πήρε το προνομιούχο εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Και ο Κισσαμικός είναι μία ομάδα στα μέτρα της Λαμίας την οποία θα ήθελε στην κλήρωση της Τρίτης.