Έτσι παίζει με Τρίκαλα! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Έτσι παίζει με Τρίκαλα!




Mε  τρεις απουσίες θα υποδεχθεί η Λαμία την ομάδα των Τρικάλων για την σημερινή αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής, αφού ως γνωστόν Μίλος Τζόκιτς και Γιόνε Πίντο αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ενώ και ο Αλέξανδρος Καραγιάννης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και έμεινε εκτός αποστολής.


Ο Μπάμπης Τεννές θα παρατάξει την ομάδα στο σημερινό παιχνίδι δίνοντας βάρος στο κέντρο καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επιτρέψει στην ομάδα των Τρικάλων να κυκλοφορήσει εύκολα την μπάλα.

Έτσι λοιπόν κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Βαγγέλης Πίτκας, στα άκρα της άμυνας θα είναι οι Σπυρόπουλος και Παπαργυρίου, Βαλλιός και Αναστασιάδης στο κέντρο της άμυνας, Όμο και Αυγενικού στα αμυντικά χαφ με τον Μπλάζιτς να είναι λίγο πιο μπροστά, Βάντερσον αριστερά, Βασιλόγιαννης δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης ο Φιορίν Ντουρμισάι σε αυτό τo 4-2-3-1 του Μπάμπη Τεννέ.

*Υπάρχει και η περίπτωση στη θέση του Αυγενικού να αγωνιστεί ο Τσούκαλος με τον Μάρκο Μπλάζιτς να αγωνίζεται πιο πίσω σαν αμυντικός χαφ