Λαμία ΤΡΕΝΟ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Λαμία ΤΡΕΝΟ



Η ξέφρενη πορεία της Λαμίας στο πρωτάθλημα συνεχίζεται! Πέρασε με 0-3 κι από τα Χανιά, κράτησε το 0 στην άμυνα για έκτο σερί παιχνίδι και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Λίγες ώρες κράτησε η χαρά για τον Άρη, που υποχώρησε στην δεύτερη θέση.


Αυτή η Λαμία δεν χάνει από κανέναν. Με μπροστάρηδες τους Βάντερσον και Βασιλόγιαννη, πέρασε κι από την (δύσκολη) έδρα των Χανίων με το ευρύ 0-3, ενώ το σκορ θα μπορούσε να έχει ξεφύγει, επανήλθε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θέλει νίκη στο παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο την Καλλιθέα στο ΔΑΚ, για να κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και παρά τις σημαντικές απουσίες, φιλοδώρησε την εστία των Χανίων με δυο γκολ από το πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη έμεινε στο 0-3.

Με την έναρξη της αναμέτρησης, η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ, που θα απλοποιούσε την υπόθεση νίκη. Απείλησε αρχικά στο 4' με τον Μπουλούλη να σουτάρει και την μπάλα να περνά άουτ, ενώ στην αμέσως επόμενη καλή στιγμή της άνοιξε το σκορ με τον Όμο. Ο Βάντερσον εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα αριστερά με τον μέσο της Λαμίας με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 22', μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αυγενικού, ο Κοτσώνης έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνά άουτ. Δεκατρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Βασιλόγιαννη να συνδυάζει ωραία με τον Ντουρμισάι και με φαλτσαριστό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου για το 0-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, τα Χανιά προσπάθησαν να απειλήσουν και να μειώσουν το σκορ, όμως, οι προσπάθειες των Σταματή (48') κι Αποστολόπουλο (56') δεν βρήκαν στόχο. Ότι δεν έκαναν οι γηπεδούχοι, το κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι με τον Ντουρμισάι, ύστερα από ωραία κάθετη του Μπλάζιτς να γράφει κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι φιλοξενούμενοι έριξαν την απόδοσή τους με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που είχαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, όμως, ο Αποστολόπουλος δεν κατάφερε σε αρκετές περιπτώσεις να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δόθηκαν να πετύχει κάποιο γκολ. Η Λαμία θα μπορούσε να φύγει με το 0-4, αν το τετ-α-τετ του Τσούκαλου δεν εξουδετερωνόταν από τον Αθανασίου. Το 0-3 έμεινε εως την λήξη κι η ομάδα μας, που επιστρέφει σήμερα από την Κρήτη, στρέφει πλέον την προσοχή της στον επόμενο αντίπαλο, την Καλλιθέα.





Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Α.Ο. Χανιά (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης (72’ Ζόρο), Θεολόγου, Τσουκάνης, Ηρακλής, Φουρλάνος, Γκεμίσης, Νικολόπουλος (25’ λ.τρ. Βαρούχας), Αποστολόπουλος, Ντούμος.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Παπαργυρίου, Αυγενικού (63’ Καραγιάννης), Όμο, Βασιλόγιαννης, Μπουλούλης (46’ Μπλάζιτς), Βάντερσον, Ντουρμισάι (75’ Τσούκαλος).

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων






Μετά την αναμέτρηση, ο βοηθός προπονητή Γιώργος Κόλτσης εκ μέρους της Λαμίας δήλωσε:



«Ήταν μια ακόμη πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας, στην προσπάθεια που κάνουμε. Συνεχίζουμε… Συγχαρητήρια στα παιδιά για το αποτέλεσμα, πάμε να επιστρέψουμε πίσω, να ξεκουραστούμε όσο περισσότερο γίνεται γιατί μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη. Ο στόχος μας από την αρχή είναι η άνοδος της ομάδας, όμως εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πιστεύω στο τέλος όλοι μαζί να καταφέρουμε τον στόχο μας»