Θ.Κλειτσάκης: «Στις 10 Σεπτεμβρίου έτοιμο το ΔΑΚ»-Γ.Κοτρωνιάς: «Είναι τραγωδία» - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Θ.Κλειτσάκης: «Στις 10 Σεπτεμβρίου έτοιμο το ΔΑΚ»-Γ.Κοτρωνιάς: «Είναι τραγωδία»


Στις 10 Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμο το ΔΑΚ Λαμίας σύμφωνα με τα όσα τόνισε στον αέρα του Radio NET 101.9 και στους Λίλιαν Χαχοπούλου και Πάνο Κατσώνη, ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος αθλητικών ζητημάτων Θανάσης Κλειτσάκης.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά:»… ο εργολάβος ζήτησε παράταση 10-12 ημερών για την ολοκλήρωση του στεγάστρου ενώ συμπλήρωσε πως τα υπόλοιπα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί ως την επόμενη εβδομάδα».
Συν τοις άλλοις αναφέρθηκε και για την καθυστέρηση του έργου τονίζοντας παράλληλα ότι ευθύνες αναλογούν και στην αντιπολίτευση η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά δεν έβαλε ούτε ένα ευρώ για το ΔΑΚ Λαμίας τα προηγούμενα 16 χρόνια.

«Τα έργα πρέπει να είναι ασφαλέστατα. Θα πρέπει να τηρηθούν όλες οι προδιαγραφές για να παραδοθούν. Ο εργολάβος είχε πάρει παράταση μέχρι 20 Αυγούστου και ζήτησε νέα παράταση 10-12 ημερών. Θα είναι η τελευταία παράταση που ζητάει αυτό μας διαβεβαίωσε ο εργολάβος. Τα υπόλοιπα έργα θα είναι έτοιμα την άλλη εβδομάδα. Καθυστέρησε το έργο γιατί είναι και καλοκαίρι. Ο Αύγουστος είναι νεκρός μήνας από πλευράς εργασιών. Κομμάτια του στεγάστρου θα έρχονται από Πέμπτη-Παρασκευή. Με τα δεδομένα που έχουμε αυτή την στιγμή το γήπεδο θα είναι ετοιμο στις 10 Σεπτεμβρίου. Στις 17 Σεπτεμβρίου που είναι το 2ο ματς εντός έδρας όλα θα είναι έτοιμα. Είχαμε τις πληροφορίες ότι το πρωτάθλημα θα πάει πίσω για αυτό και ο δήμαρχος τόνισε ότι θα είναι έτοιμο το γήπεδο στην αρχή του πρωταθλήματος».

Συν τοις άλλοις τόνισε ότι θα συζητηθεί και το ζήτημα των λεωφορείων για την μεταφορά φιλάθλων όπως ανέφεραν οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία.



Στο Radio NET 101.9 μίλησε και ο επικεφαλής της Κοινωνικής Συμμαχίας και πρώην δήμαρχος Γιώργος Κοτρωνιάς ο οποίος χαρακτήρισε τραγικό όλο αυτό που συμβαίνει με το γήπεδο ενώ τόνισε ότι όλο αυτό που συμβαίνει ίσως έχει να κάνει και με… προσωπικές σχέσεις του Δημάρχου.
Αποτέλεσμα εικόνας για κοτρωνιας δακ λαμια lamianow
«Ήταν ευτυχία για όλους εμάς που παρακολουθούμε την πορεία της ομάδας να την δούμε σε αυτό το σημείο. Καταφέραμε λοιπόν ένα ευτυχές γεγονός, μοναδικό για την ιστορία της ομάδας και της πόλης να το κάνουμε τραγωδία, γιατί περί τραγωδίας πρόκειται. Αν μιλάμε αυτή την ώρα ότι θα ναυλώσουμε λεωφορεία για να μεταφέρουν τους φιλάθλους σε άλλο γήπεδο και όχι μέσα στην έδρα της, νομίζω ότι αυτό είναι μια τραγωδία για την οποία κάποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται. Δεν είναι μια ιστορία που προέκυψε από κάποια θεομηνία ή κάποιο έκτακτο γεγονός. Είναι ένα προγραμματισμένο έργο για το οποίο ακέραια την ευθύνη έχει ο δήμαρχος Λαμιέων ο οποίος δεν κατάφερε να συντονίσει και να είναι αποπερατωμένο ένα έργο για το οποίο σε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό της περιοχής πριν από λίγο καιρό είχε τονίσει και μάλιστα δύο φορές ότι θα είναι έτοιμο».

Μεταξύ άλλων ο κ. Κοτρωνιάς μίλησε για… προσωπικές σχέσεις του Δημάρχου και ερωτήθηκε για να το διελευκάνει: «Θα ξεχάσουμε στην αρχή της περιόδου τότε που υπήρχε ένταση στις σχέσεις με τον πρόεδρο της ΠΑΕ; Θα ξεχάσουμε με μια κίνηση που έκανε ο πρόεδρος της ομάδας πως εξομαλυνθήκαν τα πράγματα; Μήπως όμως; Ρωτάω. Η συμπεριφορά της δημοτικής αρχής δεν εξηγείται. Δεν μπορείς να φτάνεις τελη Αυγούστου και να λες ότι ο εργολάβος ζήτησε 10 μέρες παράταση».

Η ανακοίνωση της Κοινωνικής Συμμαχίας

Κατά την επίσκεψη μας στο ΔΑΚ Λαμίας στις 28 Ιουνίου σε μια προσπάθεια να στηρίξουμε και να πιέσουμε για να επιταχυνθούν οι εργασίες ώστε στις 20 Αυγούστου που ξεκινούσε το πρωτάθλημα της super league , το ΔΑΚ ,Λαμίας να είναι έτοιμο και αδειοδοτημένο για να μπορεί η ομάδα μας να δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της σε αυτό , διατυπώσαμε τις επιφυλάξεις μας για το αν θα ήταν αυτό τελικά εφικτό.
Ακόμα ηχούν στα αυτιά μας οι πρόσφατες συνεντεύξεις του κυρίου Σταυρογιάννη ο οποίος από τη μία έδινε δημόσια διαβεβαιώσεις σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι όλα θα είναι έτοιμα για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας στην έδρα της ,από την άλλη είχε δώσει παράταση του χρόνου στον εργολάβο μέχρι 31 Αυγούστου και φέρνει εισήγηση για παράταση μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου
Την ώρα που στο site του Δήμου βλέπουμε να μοντάρεται πυρετωδώς ο σκελετός του στέγαστρου , διαπιστώνεται ότι είναι πλέον αδύνατο να παίξει το πρώτο εντός έδρας παιγνίδι στην έδρα της η ομάδα της Λαμίας ! αφού από τις 19 Μαΐου που τελείωσε το πρωτάθλημα τα σίδερα άρχισαν να μοντάρονται αρχές Αυγούστου
Βρισκόμαστε στο τρίτο χρόνο της δημοτικής περίοδο και ένα έργο που θα μπορούσε να ήταν ολοκληρωμένο εδώ και καιρό έχει βαλτώσει με αποκλειστική ευθύνη του Δημάρχου.

Αδιαφορία; Ανικανότητα; Σίγουρα έλλειψη σοβαρότητας σε ένα τόσο σημαντικό θέμα. Και φυσικά όποια κι αν είναι τα συμπεράσματα δεν αλλάζουν την ουσία :ΗΛαμία δεν έχει με την έναρξη του πρωταθλήματος έδρα τη Λαμία.
Ως κοινωνία στο θέμα της ομάδας της Λαμίας είχαμε την μέγιστη δυνατή συναίνεση Ως παράταξη συμφωνήσαμε ακόμη και σε αναθέσεις στα όρια της νομιμότητας προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό για την πόλη μας αποτέλεσμα και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε ακόμα και σήμερα για την αξιοπρεπή εικόνα της πόλης και το μέλλον της ομάδας.
Για την Κοινωνική Συμμαχία
Γιώργος Νικολάου Κοτρωνιάς

Η ανακοίνωση των οργανωμένων του ΠΑΣ Λαμία
ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
& LAMIA AMPLIANI CLUB

ΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΗΝ < ΩΡΑ ΤΟΥ > ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ……
Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ…..

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΔΑΚ???
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ……. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ…..

ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΕΥΕΛΠΙΣΤΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ….
Υ.Γ 1. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Υ.Γ 2. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ… ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ…
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μ.ΡΗΓΑΣ
ΥΠ.Δ.ΣΧΕΣΕΣΩΝ Ν.ΜΥΛΩΝΑΣ




Πηγή: Lamianow.gr