Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό




Έτοιμη για το μεγάλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ολυμπιακό είναι η ομάδα μας η οποία θα ταξιδέψει σήμερα στην Αθήνα.

Στην Αθήνα θα βρεθεί από σήμερα η ομάδα μας για το αυριανό ιστορικό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Μπάμπης Τεννές είδε χθες τον Βουό να βγάζει κανονικά την προπόνηση και έτσι χωρίς προβλήματα επέλεξε τους 18 εκλεκτούς για το αυριανό πολύ δύσκολο παιχνίδι...
Αξίζει να σημειώσουμε πως στην αποστολή της ομάδας επέστρεψε ο Βάντερσον ο οποίος τελικά έχει δικαίωμα συμμετοχής ενώ αντίθετα εκτός αποστολής για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έμειναν οι Φραγκος, Τσέλιος και ο Πόντλογκαρ ο οποίος δεν υπολογίζεται...

Η ανακοίνωση:
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (26/8, 21:30, novasports1) στο γήπεδο του Περιστερίου.
Ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή: Πίτκας, Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Τσούκαλος, Κουτρομάνος, Λινάρδος, Παντελιάδης, Καραγιάννης, Μπλάζιτς, Ακόστα, Ομο, Πίτι, Βάντερσον και Βουό.