Αυτός ειναι ο νέος πίνακας με τους διαιτητές.ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Αυτός ειναι ο νέος πίνακας με τους διαιτητές.ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ !


Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τον πίνακα διαιτητών  για την  σεζόν 2017-2018.
Το πρωί της Πέμπης η ομοσπονδία  ανακοίνωσε  τον πίνακα με τους  24 ! ρέφερι που θα σφυρίξουν στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας που ξεκινάει σε λίγες μέρες.
Οι αλλαγές είναι πάρα πολλές  με πάρα πολλά ονόματα να μένουν έξω ! Έχουμε και λέμε...
Εκτός των επιλογών Τριτσώνη-Κουκουλάκη-Περέιρα  έμειναν οι : Κύζας ο οποίος πλήρωσε τα όργια που είχε κάνει στην περσινή ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και αποκλείστηκε.
Το ίδιο συνέβη, δε, και με τους λεγόμενους «χιλιοτραγουδισμένους» (όπως οι Παππάς, Δελφάκης, Μήτσιος, Λαμπρόπουλος, Βοσκάκης, Δημητρόπουλος, Σπάθας, Γιάχος) οι οποίοι είχαν προκαλέσει στο παρελθόν και παρόλο που ήλπιζαν ότι φέτος θα επανέλθουν στους πίνακες, αυτό δεν έγινε.

Σε σχέση με πέρυσι απουσιάζουν επίσης οι Σελίμος, Κιοτζένης, Φωτιάδης, Φουκάκης, Τίκας, Πουλιμάς και Γιαννουλάκης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που ο αριθμός των διαιτητών στον πίνακα (24) είναι τόσο μικρός.

Αυτή είναι αναμφίβολα μία νέα σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού έμειναν εκτός πινάκων σχεδόν όλοι όσοι προκάλεσαν το κοινό αίσθημα με τις εμφανίσεις και τις αποφάσεις τους. Το μήνυμα που εστάλη προς όλες τις κατευθύνσεις είναι σαφές. Και δημιουργείται -με την παρέμβαση των UEFA/FIFA- η προσδοκία ότι μπορεί να δούμε επιτέλους ένα ποδόσφαιρο που τα ανθρώπινα λάθη θα είναι περισσότερα από τα… άλλα.


Δείτε αναλυτικά τον πίνακα: