H συνέντευξη τύπου (pics & vids) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

H συνέντευξη τύπου (pics & vids)





Δείτε πλάνα και διαβάστε αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου από τους δύο προπονητές...



Μπάμπης Τεννές:



Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια της ομάδας μας. Μαχητικότατη, πειθαρχημένη και από την στιγμή που φτάνει στο σημείο να κάνει καθυστέρηση ο πρωταθλητής Ελλάδας απέναντί μας είναι το καλύτερο εύσημο που θα μπορούσαμε να πάρουμε. Είχαμε φάσεις και νομίζω ότι σταθήκαμε λίγο άτυχοι. Μπορούσαμε την ισοπαλία που θα ήταν χρυσή σελίδα στην ιστορία μας απέναντι στον κορυφαίο Ολυμπιακό των τελευταίων ετών. Είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια πως κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο αλλά δεν πήραμε κάτι. Δώσαμε όμως υποσχέσεις για την συνέχεια. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη και να πω ότι εάν είχαμε το ματς αυτό στο γήπεδό μας θα βάζαμε ακόμα πιο δύσκολα στον Ολυμπιακό.
Αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: Νομίζω ότι χρειαζόμαστε και θα προσπαθήσουμε. Ψάχνουμε συγκεκριμένα άτομα σε συγκεκριμένες θέσεις.
Αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης: Το όνομα του αντιπάλου είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο. Παίζαμε με την ομάδα που έκανε πρόκριση με 2 νίκες με Ριέκα. Από μόνο του ήταν έξτρα κίνητρο.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την σημερινή εμφάνιση. Εάν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε πιο καλά.

Για τα πέναλτι: Δεν έχω καμία εικόνα ή άποψη ούτε για το πέναλτι που ζητήσαμε εμείς και ούτε για το πέναλτι του Ολυμπιακού.
Για το όνομα του  Ντακόλ: Όχι δεν είναι προτεραιότητά μας. Έχουμε άλλους για φορ. Έχουμε κάνει μία συζήτηση μαζί του αλλά δεν είναι προτεραιότητά μας.






Mπέσνικ Χάσι:






Για την αναμέτρηση με την Λαμία: «Το πιο σημαντικό για εμάς εδώ σήμερα ήταν να πάρουμε τη νίκη. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο το ματς. Γιατί πάντα μετά από Ευρώπη είναι δύσκολα. Σήμερα το δυσκολέψαμε και εμείς με τον ρυθμό που δεν είχαμε στο παιχνίδι μας. Βάλαμε ένα γκολ με ένα πέναλτι και ίσως να αξίζαμε και ένα πέναλτι ακόμα. Είχαμε μία αποβολή που πληροφορούμαστε ότι δεν ήταν. Στο β’ μέρος πήγαμε καλύτερα, Παρόλα αυτά θα έπρεπε θα είχαμε βάλει ένα γκολ ακόμα».

Για τις μεταγραφές και το ροστερ: «Ναι φυσικά θα ήθελα και άλλες (σ.σ. γέλια). Ο πρόεδρος είναι το αφεντικό και ξέρει. Έχουμε ένα μεγάλο ροστερ. Με 32 παίκτες συν 4 κίπερ. Θα παραδώσω την λίστα με το ποιοι πρέπει να φύγουν και μετά την διακοπή θα είμαστε λιγότεροι. Ο πρόεδρος πάντα θέλει η ομάδα του να εκπροσωπήσει επάξια την ομάδα στην Ευρώπη και ποιος ξέρει. Ίσως μας κάνει κάποια μεταγραφική έκπληξη».






pics: lamiaragate3.gr
vids: a-sports.gr