Τον δυσκόλεψε... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Τον δυσκόλεψε...


H  Λαμία έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό ο οποίος κέρδισε με το φτωχό...
0-1 με απευθείας εκτέλεση πέναλτυ του Φορτούνη στο 29' το οποίο έκανε ο Αναστασιάδης στον Πάρντο.
H Λαμία στο 34΄ είχε δοκάρι  μετά απο το πλάγιο  απο τον Παντελίδη  και την κεφαλιά του Βουό να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Καπίνο, ενω ο Αναστασιάδης στην επαναφορά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 45΄΄ο Ολυμπιακός θα έχει ουσιαστικά την πρώτη καλή ευκαιρία καθώς στην επικίνδυνη σέντρα του Μπέν ο Παπαδόπουλος  έδιωξε με τα ακροδάχτυλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο  59' ο Μάριν   δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η Λαμία σε ολο το διάστημα πίεζε ψηλά και έτσι φτάσαμε στο 70' με τον Αναριφάρντ να κρεμάει τον Παπάδοπουλο και ο Ασίγκμπα δίωχνει σχεδόν στην γραμμή.
Στο 71' ο Ολυμπιακός έμεινε με 10 παίχτες  καθώς ο Μίλιτς  ανέτρεψε τον Βάντερσον  ο οποίος έφευγε στην αντεπίθεση ύστερα απο μπαλιά του Όμο.
Στο 72' η Λαμία  εκτέλεσε φάουλ με τον  Μπλάζιτς  αλλα η κεφαλιά του Βουό  πέρασε ελάχιστα άουτ απο την εστία του Καπίνο.
Στα τελευταία λεπτα η Λαμία προσπάθησε με μεγάλες μπαλιές  αλλα δεν μπόρεσε να απειλήσει.
Όπως και να έχει η Λαμία δεν φοβήθηκε τον Ολυμπιακό  και  έπαιξε στα ίσια τους πρωταθλητές Ελλάδος. Με την εμφάνισή της άφησε υποσχέσεις για  μεγάλα πράγματα!!
Ο Μπάμπης Τεννές δήλωσε οτι  ''Εάν το παιχνίδι γινόταν στην Λαμία θα βάζαμε ακόμη πιο δύσκολα στον Ολυμπιακό! Ειμαι ευχαριστημένος με αυτή την εμφάνιση και στο μέλλον θα βελτιωθούμε.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε: Eμείς κάναμε δύσκολο το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις: 

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): 
Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος(55’ Βάντερσον), Παντελιάδης (68’ Κουτρομάνος), Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Βουό, Κουκόλης (85’ Μπουλούλης), Αναστασιάδης, Ακόστα 

Στον πάγκο: Πίτκας, Τσούκαλος, Λινάρδος, Παπαργυρίου 

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι):
 Καπίνο, Ομάρ, Ρομαό, Ρέτσος, Μίλιτς, Οφόε, Ζιλέ, Φορτούνης (79’ Σεμπά), Μάριν (74’ Φιγκέιρας), Πάρντο, Mπεν (64’ Ανσαριφάρντ) 
Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Καρσελά, Νικολάου 

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης 

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου


Θυμηθείτε το Live  απο το γήπεδο στο Περιστέρι: