Το match report της ΠΑΕ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Το match report της ΠΑΕ













Διαβάστε το match report της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που βρήκε την ομάδα μας να γνωρίζει την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα...


Κοιτάξαμε στα μάτια τον πρωταθλητή!
Η εξαιρετική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Μπάμπη Τέννε, δυστυχώς, δεν απέδωσε βαθμούς απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο πρωταθλητής Ελλάδας πήρε τη νίκη απέναντι στην ομάδα μας με το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ στο 29′ ο Φορτούνης.
Το δοκάρι του Βουό στο 35′ ήταν η κoρυφαία από τις ευκαιρίες που χάθηκαν, με τις τελικές προσπάθειες να είναι οκτώ για τον ΠΑΣ Λαμία έναντι τεσσάρων του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο και 12-9 αντίστοιχα σε ολόκληρο το ματς, αποδεικνύοντας την αγωνιστική ανωτερότητα της ομάδας μας στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.
Ο κόσμος της Λαμίας στάθηκε στο πλευρό μας για ακόμα μία φορά, αν και αναγκάστηκε να ταξιδέψει 220 χιλιόμετρα για να παρακολουθήσει ματς εντός έδρας. Η υπομονή, ο ενθουσιασμός και η αγάπη του για την ομάδα, μας γεμίζει με δύναμη και ανυπομονησία να την χαρούμε όλοι μαζί στο σπίτι της.
Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ Ατρόμητος, τους εργαζόμενους της και τους περιστεριώτες για την εξαιρετική φιλοξενία και ανυπομονούμε να τους την ανταποδώσουμε.
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης (68′ Κουτρομάνος), Αναστασιάδης, Κουκόλης (85′ Μπουλούλης), Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος (Βάνερσον 55′), Πίτι, Βουό.