Άστραψε και στο Περιστέρι. - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Άστραψε και στο Περιστέρι.





Η Λαμία έδειξε για ένα ακόμη φιλικό το καλό της πρόσωπο και διορθώνοντας τα λάθη της σε σχέση με το τελευταίο της φιλικό επικράτησε δίκαια του Ατρομήτου με 1-2.


Η Λαμία έδωσε το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας της με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και έδειξε το καλό της πρόσωπο επικρατώντας με 2-1.

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο από τους παίκτες του Μπάμπη Τεννέ οι οποίοι είχαν ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα γκολ αφού έχασαν πέναλτι ενώ είχαν και δοκάρι πέραν των πολλών φάσεων τους.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο.  Η πρώτη αξιόλογη στιγμή στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 9΄με τον Φράγκο να μην μπορεί να νικήσει τον Μίρκοβιτς ύστερα από πάσα του Βουό. Στο 18΄οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Βασιλακάκη να ανοίγει στον Μανούσο, το σουτ του οποίου έδιωξε εντυπωσιακά ο Παπαδόπουλος. Στην εξέλιξη της φάσης οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.  Στο 23΄η Λαμία κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Βουό από τον Μίρκοβιτς,ο Καραγιάννης ανέλαβε την εκτέλεσή του με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να μπλοκάρει την μπάλα. Ότι δεν έκανε ο Καραγιάννης το κατάφερε ο Βουό στο 34' με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα η Λαμία έχασε σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της, η μπάλα όμως σταμάτησε στο δοκάρι ύστερα από την προσπάθεια του Φράγκου.
Έτσι το ημίχρονο βρήκε την Λαμία προηγούμενη του σκορ με 1-0.

Στην επανάληψη η ομάδα μας πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα να ψάχνει τα πατήματά της στο γήπεδο. Στο 47΄ο Βασιλείου δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από παράλληλη σέντρα του Καρασαλίδη κάτι που έκανε πέντε λεπτά αργότερα με ωραίο πλασέ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να απειλούν με τους Βασιλείου και Μανούσο να μην μπορούν να ανησυχήσουν τον Πίτκα, για να φτάσουμε στο 78΄όταν ο Ακόστα ύστερα από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου βρέθηκε με την μπάλα στρωμένη στο αριστερό του, δεν το σκέφτηκε και με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανύμπορου να αντιδράσει Μίρκοβιτς. Ο Ατρόμητος έψαξε την ισοφάριση όμως το μόνο που κατάφερε ήταν ένα δοκάρι στο 85' ΄ύστερα από προσπάθεια του Μανούσου.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα μας στις 9.8 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!



Οι συνθέσεις:



Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Χατζηϊσαίας, Μάντσον, Κατράνης, Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Μανούσος, Βασιλείου.
ΠΑΣ Λαμία: Παπαδόπουλος, Πόντλογκαρ, Όμο, Ανεστασιάδης, Βουό, Βασιλαντωνόπουλος, Καραγιάννης Κούκολης, Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Φράγκος
Επαιξαν και οι: Ασίγκμπα, Παπαργυρίου, Μπουλούλης, Κουτρομάνος, Τσούκαλος, Πατσαρούχας, Μανιάς, Ακόστα,Τσέλιος,Πίτκας