Εντυπωσίασε και στην Τούμπα η Λαμία - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Εντυπωσίασε και στην Τούμπα η Λαμία



Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μας στη Θεσσαλονίκη και 0-1

Η Λαμία ξεκίνησε τον αγώνα με σύστημα 3-5-2 Οι βασικοί έντεκα που επέλεξε ο Μπάμπης Τεννές ήταν οι  Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παντελειάδης, Μπλάζιτς, Όμο, Βασιλαντωνόπουλος,Ακόστα, Βουό και Πίτι.

Η ομάδα μας είχε καθαρά την υπεροχή του αγώνα στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα, και αυτό μπορεί να αποδειχτεί από τις φάσεις του αγώνα  αφού η πρώτη σημαντική φάση για την ομάδα μας έγινε μόλις στο 7ο λεπτό όταν και το σούτ του Βουό πέρασε ελάχιστα άουτ από την αριστερή γωνία του Πασχαλάκη, η δεύτερη μεγάλη φάση ήρθε στο 12 όταν Βασιλαντωνόπουλος έκανε συρτή σέντρα από δεξιά στο ύψος της περιοχής με τον Πίτι να επιχειρεί το σουτ και την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

Στο 22 ήρθε η πρώτη μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ με τον Πέλκα να σουτάρει μετά από ωραία συνεργασία με τον Αθανασιάδη, και τον Βασιλαντωνόπουλο να προλαβαίνει πάνω στην γραμμή.
Στο 30 η ομάδα μας έγινε και πάλι απειλητική με τον Ιβοριανό Φορ να σουτάρει με το δεξί αφού μετά από προσποίηση βρέθηκε σε πολύ πλεονεκτική θέση.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα μας επιχείρησε δύο αλλαγές με τους Καραγιάννη και Μπουλούλη να περνάνε στις θέσεις των Πίτι και Κουκόλη αντίστοιχα. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν ποιο ήρεμα. Στο 61 ο Τεννές πέρασε στο παιχνίδι τους Βάντερσον, Φράγκο και Παπαργυρίου, με τους δύο πρώτους να κάνουν αρκετά καλή εμφάνιση και ανακατεύουν αρκετά την νεανική άμυνα του Δικέφαλου,

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του 2ου ημιχρόνου ήρθε για τους γηπεδούχους μετά την σέντρα του Λημνιού, ο Πέλκας πήρε την κεφαλιά που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στο 76 πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο για την ομάδα μας ο Τσούκαλος αλλά και το νέο μεταγραφικο απόκτημα της ομάδας μας ο Λινάρδος,

Και έτσι φτάνουμε στην φάση του γκολ όπου ο Αλέξάνδρος Καραγιάννης έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά και με κεφαλιά ο Νίκος Τσούκαλος έγραψε το 0-1.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με την ομάδα να αφήνει για ένα ακόμα παιχνίδι θετικές εντυπώσεις και να μένει αήττητη για 5ο σερί φιλικό.

Η ομάδα γενικά ανά διαστήματα έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και άρεσε στο φίλαθλο κόσμο, οι παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο Βασιλαντωνόπουλος ο οποίος κυριάρχησε από τα δεξιά. Επίσης πολύ καλή εντύπωση άφησαν και οι Ακόστα και Βουό, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ξεχώρισαν ο Βάντερσον και ο Φράγκος. Το νέο πρόσωπο της ομάδας ο Λινάρδος έμεινε σε ρηχά νερά και δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει αφού έπαιξε λίγα λεπτά.

Η φωτογραφία έιναι από Paokfc.gr