Ανακοίνωση σχετικά με τις διαπιστεύσεις.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Ανακοίνωση σχετικά με τις διαπιστεύσεις....



Ανακοίνωση σχετικά με τις διαπιστεύσεις για την προσεχή αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.
Η ΠΑΕ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των διαπιστεύσεων....



Η ανακοίνωση:

Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ενημερώνει τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα τοπικά Μέσα και δεν διαθέτουν επαγγελματική ταυτότητα δημοσιογράφου (ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ), εφόσον επιθυμούν να καλύψουν την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (26/8, 21:30), θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους (ονομ/μο, αρ. ταυτότητας, Μέσο) στο email της ΠΑΕ (paelamia@gmail.com) μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης (24/8) προκειμένου να τους εξασφαλιστεί διαπίστευση από τον ΠΣΑΤ  ΜΟΝΟ  για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
* Οσοι δημοσιογράφοι διαθέτουν επαγγελματική ταυτότητα (ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ) διατηρούν το δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο του Περιστερίου με την επίδειξη αυτής και δεν θα χρειαστούν διαπίστευση.