Τελευταία μέρα μεταγραφών. Που κοιτάζει η Λαμία... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Τελευταία μέρα μεταγραφών. Που κοιτάζει η Λαμία...




Mπήκαμε αισίως στην τελευταία μέρα των μεταγραφών μετά από ένα καυτό καλοκαίρι για την Λαμία αλλά και για τις περισσότερες ομάδες, με την ομάδα μας να ψάχνει για τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ της. Πάμε να δούμε τα μέτωπα...


Η Λαμία βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην μεγάλη κατηγορία της χώρας και για το λόγο αυτό το καλοκαίρι που μας αποχαιρετά πλέον είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αποκτήθηκαν συνολικά 14 ποδοσφαιριστές (συμπεριλαμβανομένου και του Πόντλογκαρ ο οποίος βρίσκεται ουσιαστικά εκτός ομάδας) και πλέον κινείται για ακόμη μία ή δύο περιπτώσεις με τις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του επιθετικού να είναι αυτές που χρειάζονται ενίσχυση. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως αν προκύψει κάτι άλλο θα το απορρίψουν οι άνθρωποι της Λαμίας οι οποίοι βέβαια έχουν να διαχειριστούν και το διαθέσιμο μπάτζετ της ομάδας..

Η αλήθεια βέβαια είναι πως την δεδομένη χρονική στιγμή οι παίκτες που βρίσκονται στο κάδρο για τους Φθιώτες είναι ελέυθεροι και μπορούν να διαπραγματευτούν την μεταγραφή τους μέχρι τις 11 Σεπτέμβρη ωστόσο παρακολουθούν τις εξελίξεις μήπως υπάρξει κάποια σπουδαία περίπτωση με την μορφή δανεισμού...



Danilo Lopes Cezario



Το όνομα του Ντανίλο έσκασε πριν λίγες μέρες στο ρεπορτάζ της Λαμίας με την ομάδα μας σύμφωνα με δημοσιεύματα να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή. Μπορεί από την ΠΑΕ αλλά και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή να τηρείται σιγή ιχθύος ωστόσο για πολλούς η μεταγραφή θεωρείται τελειωμένη, με την Λαμία να περιμένει τον ποδοσφαιριστή (ο οποίος βρίσκεται ήδη στην χώρα μας) να περάσει από τα απαραίτητα τεστ και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Ντανίλο, όπως είναι ευρύτερα γνωστός, γεννήθηκε στην πόλη Μπίκας στις 25 Απρίλη του 1991 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναπολίνα. Το 2014 φόρεσε τη φανέλα της Γκοϊάς κι ακολούθησαν οι Βίλα Νόβα, η Παρανά και η Ρίο Κλάρο. Στις αρχές του καλοκαιριού πήγε στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χαπόελ Τελ Αβίβ, αλλά έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες.




Νίκος Αναστασόπουλος



Aκόμη μία περίπτωση που εξετάζουν οι άνθρωποι της ομάδας μας σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα είναι αυτή του πρώην μέσου της ΑΕΛ Νίκου Αναστασόπουλου.

Ο 24χρονος Έλληνας αμυντικός μέσος, έμεινε πριν από λίγες ημέρες ελεύθερος από την ΑΕΛ και δεν αποκλείεται να κατηφορίσει από τη Λάρισα στη Λαμία. 

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Τρίπολης όμως την ευκαιρία να αναδείξει τα προσόντα του την είχε ώς δανεικός στην Νίκη Βόλου το πρώτο μισό της σεζόν 2013-2014 σημειώνοντας μάλιστα 9 συμμετοχές. Από εκεί μεταπήδησε στην Παναχαϊκή με την φανέλα της οποίας μέτρησε 24 συμμετοχές πετυχαίνοντας μάλιστα και 1 γκολ, όμως την τελευταία διετία ανήκε στην ΑΕΛ με την οποία σημείωσε συνολικά 42 συμμετοχές πετυχαίνοντας 2 γκολ πριν μείνει ελεύθερος..


Όπως και να έχει οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές έχουν προθεσμία έως τις 11 Σεπτέμβρη να διαπραγματευτούν την μεταγραφή τους συνεπώς οι οποίες εξελίξεις θα σημειωθούν τις επόμενες μέρες...