Ανακοίνωσε τα εισιτήρια..... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Ανακοίνωσε τα εισιτήρια.....




Ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό το προσεχές Σάββατο στο Περιστέρι εξέδωσε η ΠΑΕ της ομάδας μας.

Μπορεί η ομάδα μας να μην δίνει τον ιστορικό πρώτο εντός έδρας αγώνα στο ΔΑΚ όμως η ζήτηση για τα εισιτήρια του αγώνα είναι μεγάλη.

Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ ενημέρωσε τον κόσμο για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων της αναμέτρησης του Σαββάτου.



Η ανακοινωση:



Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους της, που έχουν ολοκληρώσει την αγορά εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2017-18, ότι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) από τις 9:30 το πρωί της Παρασκευής (25/8) ώστε να τα παραλάβουν και ταυτόχρονα εάν επιθυμούν να κρατήσουν θέση με τα λεωφορεία που θα μισθώσει η ΠΑΕ για τη μεταφορά τους στο γήπεδο του Περιστερίου για την αναμέτρηση ΠΑΣ Λαμία-Ολυμπιακός της 2ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.
Για τους φιλάθλους της ομάδας χωρίς εισιτήριο διαρκείας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήριο από τη Θύρα 4 του γηπέδου του Περιστερίου επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ τους.
Διάθεση εισιτηρίων της αναμέτρησης γίνεται και από τα καταστήματα SEVEN SPOT σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και από την ιστοσελίδα www.viva.gr.
  • Οι κάτοχοι απλών εισιτηρίων διαρκείας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 7
  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας VIP και GOLD, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 3
  • Οι Θύρες του γηπέδου του Περιστερίου θα ανοίξουν στις 19:30
  • Τα ταμεία του γηπέδου θα είναι ανοιχτά για όσους επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο, από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου (26/8) έως και την έναρξη της αναμέτρησης στις 21:30, μέχρι να εξαντληθούν.
  • Παρακαλούνται όλοι οι φίλαθλοι να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο.