Τα έργα στο ΔΑΚ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Τα έργα στο ΔΑΚ



Μπορεί να άργησαν να ξεκινήσουν όμως κυλούν με γοργούς ρυθμούς οι βελτιωτικές εργασίες στο "Κάστρο" της ομάδας μας, το ΔΑΚ.


Τα έργα στο ΔΑΚ Λαμίας θα ξεκινούσαν αμέσως μετά την λήξη του πρωταθλήματος,. Αυτό δεν έγινε με αποτέλεσμα τα συνεργεία να κάνουν έναν μαραθώνιο προκειμένου το γήπεδο να είναι έτοιμο με την έναρξη του πρωταθλήματος. Και όσο αυτή καθυστερεί, η Λαμία βγαίνει ευνοημένη.

Η πορεία των έργων είναι ομαλή και κυλά με σταθερούς ρυθμούς. Ήδη υπάρχουν αρκετές εξελίξεις τις οποίες θα σας μεταφέρουμε αναλυτικά:



Αγωνιστικός χώρος

Στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ έχει πραγματοποιηθεί σπορά εδώ και αρκετό καιρό (ήταν το πρώτο που έγινε) προκειμένου να είναι έτοιμος και σε εξαιρετική κατάσταση με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Μάλιστα χθές πραγματοποιήθηκε και έλεγχος από γεωπόνους τοπικής επιχείρισης, από όπου και οι φωτογραφίες.






Τουαλέτες κοινού

Σχεδόν έτοιμες είναι και οι τουαλέτες κοινού οι οποίες έχουν ανακαινιστεί και μάλιστα είναι βαμμένες στα χρώματα της ομάδας. 




Αποδυτήρια και Αίθουσα Τύπου


Καθημερινές είναι και οι εργασίες στα αποδυτήρια των ομάδων και την αίθουσα τύπου χωρίς ωστόσο να μπορούμε να έχουμε πλήρη εικόνα των μέχρι τώρα πεπραγμένων.




Δημοσιογραφικά θεωρεία


Εξελίξεις υπάρχουν και στο θέμα των δημοσιογραφικών θεωρείων. Μάλιστα χθες τοποθετήθηκαν θεωρεία στην κορυφή της θύρας 1, όπου και θα βρίσκονται πλέον η μικροφωνική και ο υπεύθυνος του φωτεινού πίνακα του γηπέδου. Τις επόμενες μέρες αναμένεται και η αύξηση των δημοσιογραφικών θεωρείων πάνω και κατά μήκος της θύρας των επισήμων.




Περιβάλλων χώρος, ηλεκτροφωτισμός

Τέλος εξελίξεις υπάρχουν και στις εργασίες που απαιτούνται από την διοργανώτρια αρχή αλλά και την συνδρομητική τηλεόραση (παρόλο που είναι άγνωστο το αν θα υπάρξει συμφωνία).

Πιο συγκεκριμένα δεξιά της κεντρικής θύρας τοποθετήθηκε σήμερα Box το οποίο είναι απαραίτητο για την κάλυψη των ιατρικών αναγκών. Επίσης αγοράστηκε και τοποθετήθηκε γεννήτρια η οποία είναι απαραίτητη για τυχόν διακοπή ρεύματος ενώ πραγματοποιούνται εργασίες και στους πυλώνες φωτισμού, με την τοποθέτηση ειδικών λαμπτήρων , οι οποίες είναι απαραίτητες για την κάλυψη των αναμετρήσεων σε κανάλια υψηλής ευκρίνειας (HD)


YΓ. ΤΟ lamiaragate3 βρέθηκε χθες στο ΔΑΚ Λαμίας προκειμένου να παρακολουθήσει τις εξελίξεις των εργασιών. Ο υπεύθυνος που έχει ορίσει η ΠΑΕ μας ενημέρωσε πως απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών από τα Μέσα, κατά την διάρκεια των έργων, κάτι που κατανοήσαμε και δεχθήκαμε σεβόμενοι πάνω από όλα την ομάδα. 

Μετά λύπης μας όμως διαπιστώσαμε πως συνάδελφοι από άλλες τοπικές σελίδες φιλοξενούσαν χθες και σήμερα στις δημοσιεύσεις τους φωτογραφικό υλικό από τις εξελίξεις των έργων.

Ευελπιστούμε να αποτελεί τυχαίο γεγονός και να μην υπάρξουν στο μέλλον παρόμοιες διακρίσεις καθώς η μόνη που πλήττεται είναι η ομάδα μας!!!