Έντονη μεταγραφολογία.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Έντονη μεταγραφολογία....




Έντονη μεταγραφολογία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες για την ομάδα μας σχετικά με τις 2-3 προσθήκες που επιθυμεί να πραγματοποιήσει στο ρόστερ ο Μπάμπης Τεννές...



Η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της και ως απόρροια αυτού είναι να αυξάνονται τα σενάρια για πιθανούς στόχους της ομάδας μας...

Σημερινά ρεπορτάζ λοιπόν επαναφέρουν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι βρίσκονταν στο στόχαστρο της ομάδας από την αρχή της περιόδου.

Ο λόγος για τους Νίκο Μελλίσα  και Άνταμ Τζανετόπουλο.

Σε λίγη ώρα η Λαμία φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στα πλαίσια μιας ακόμη φιλικής αναμέτρησης . Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η ομάδα μας είναι κοντά σε συμφωνία με τον τερματοφύλακα του Δικεφάλου του Βορρά Νίκο Μελίσσα, και μάλιστα σήμερα θα διευθετηθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες ώστε να φορέσει ο ποδοσφαιριστής τα κυανόλευκα την νέα σεζόν.

 Από την άλλη σημερινό δημοσίευμα του starsports.gr αναφέρει πως ο ΠΑΣ Λαμία κινείται για την απόκτηση του Άνταμ Τζανετόπουλου. Οι κυανόλευκοι θέλουν να αποκτήσουν ως δανεικό από την ΑΕΚ το 19χρονο κεντρικό αμυντικό εκμεταλλευόμενοι και τις καλές σχέσεις που έχουν με την Ένωση μετά τους δανεισμούς των Βασιλαντωνόπουλου και Τσέλιου. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι γίνονται προσπάθειες ώστε να πεισθεί ο παίκτης να μετακομίσει στην ομάδα της Φθιώτιδας. Μια μεταγραφή που αν ολοκληρωθεί θα ενισχύσει σημαντικά το κέντρο της άμυνας της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ.

Ο Τζανετόπουλος ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία της ΑΕΚ και μάλιστα βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα της Ένωσης για τα παιχνίδια με τη Μπριζ για τα play-offs του Europa League.  Ο νεαρός στόπερ την περασμένη σεζόν βρέθηκε στον Ηρακλή από τον Ιανουάριο και έπειτα μετρώντας 17 συμμετοχές.

Κερασάκι στην τούρτα στις μεταγραφές της Λαμίας θα είναι η απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού. Η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις Ελλήνων και ξένων σέντερ φορ.