Έργων συνέχεια... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Έργων συνέχεια...





Το πρωτάθλημα ξεκινά τελικά το διήμερο 19-20 Αυγούστου και στην Λαμία οι εργασίες είναι πυρετώδεις ώστε να προλάβει η ομάδα να δώσει το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, εντός Νομού.


Πυρετώδεις είναι οι εργασίες στο ΔΑΚ Λαμίας καθώς η ανάδοχος εταιρία πέραν της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο περί χρονικού ορίου, τρέχει να προλάβει και την παράδοση του έργου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.


Υπενθυμίζουμε πως ήδη έχουν γίνει αρκετά πράγματα, τα οποία σας επεσήμανε πριν λίγες μέρες, πάμε όμως να δούμε τι περιμένουμε τις επόμενες μέρες...




Δημοσιογραφικά Θεωρεία




Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να τοποθετηθούν και τα υπόλοιπα δημοσιογραφιά θεωρεία, αριστερά και δεξιά από τα ήδη υπάρχοντα ούτως ώστε να αυξηθεί ο χώρος των δημοσιογράφων.



Στέγαστρο, Αποδυτήρια και Γραφείο Τύπου

Αναφορικά με τις εργασίες για το στέγασρο εξέλιξη δεν υπάρχει μιας και άπαντες περιμένουν τους πυλώνες από την Ιταλία... Στα αποδυτήρια συνεχίζονται οι εργασίες διεύρυνσης τους ενώ τ ίδιο ισχύει και για το γραφείο τύπου.



Καθίσματα ΔΑΚ





Από την αρχή που πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με τα έργα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της πόλης είχαμε αναφέρει πως θα υπάρξει και αλλαγή των καθισμάτων σε όλες τις κερκίδες.
Σήμερα με δημοσίευμα σε προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η εταιρία που έχει αναλάβει την παράδοση των καθισμάτων, ενημέρωσε πως 1000 καθίσματα είναι έτοιμα. Μάλιστα αυτά δεν αποκλείεται να τοποθετηθούν ακόμη και αύριο. Συννάμα υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν και κάποια σχέδια στις κερκίδες ανάλογα με την τοποθέτηση τους.