Στυλιδα- ΠΑΣ Λαμία 2-4 - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Στυλιδα- ΠΑΣ Λαμία 2-4




Στο φιλικό για την απονομή του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Φθιώτιδας στην γηπεδούχο Στυλίδα η Λαμία με ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής στη σύνθεση της επικράτησε με σκορ 2-4.



Το κλίμα στο Δημοτικό Γήπεδο Στυλίδας ήταν πανηγυρικό αφού ο γηπεδούχος ΑΟΣ πανηγυρίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάραλη με τον ίδιο παίκτη στο 12ο λεπτό να κάνει και το 2-0. Οι κυανόλευκοι μείωσαν με τον Λαμπρόπουλο στο 35ο λεπτό με τον ίδιο παίκτη στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια. Τελικά οι κυανόλευκοι με δύο γκολ του Φράγκου στο 71' και το 75' επικράτησαν με το τελικό 2-4.


Αξίζει να σημειωθεί πως στην ανάπαυλα τιμήθηκαν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας Π. Παπαϊωάννου για την βοήθεια του στην ομάδα της Στυλίδας αλλά και ο αρχηγός της ομάδας μας για την σημερινή αναμέτρηση Μιχάλης Φράγκος. Την απονομή στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας έκανε ένας πρώην κυανόλευκος και νυν παίκτης της Στυλίδας Γιάννης Καραλής....

Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ...