Συμφωνία με Ασίγκμπα, κοντά και με Όμο... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Συμφωνία με Ασίγκμπα, κοντά και με Όμο...




Το μίνι σήριαλ που πήγε να δημιουργηθεί φτάνει στο τέλος του το οποίο και θα είναι αίσιο αφού ΠΑΣ Λαμία και Μαρκ Ασίγκμπα θα πορευθούν μαζί και την νέα σεζόν. Σε συμφωνία οι δύο πλευρές.


Ο Μαρκ Ασίγκμπα είναι από τους ποδοσφαιριστές που πραγματοποίησαν μια καλή σεζόν με τα κυανόλευκα. Για το λόγο αυτό προξένησε και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων με την ΑΕΛ μάλιστα να κάνει και μια κουβέντα με τον ποδοσφαιριστή. Αυτή την κουβέντα κάποιοι βιάστηκαν να την βαφτίσουν συμφωνία με τον ίδιο τον Ασίγκμπα να διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί συμφωνίας.

Από την άλλη η κυανόλευκη ΠΑΕ που τον ήθελε στο ρόστερ της επόμενης περιόδου προσπαθούσε να τον πείσει να παραμείνει κάτοικος Λαμίας. Οι πληροφορίες του lamiaragate3.gr λένε πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και ο ποδοσφαιριστής θα είναι και τη νέα σεζόν κάτοικος Λαμίας. Το μόνο που απομένει πλέον είναι και η υπογραφή του συμβολαίου του.

Πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει πως η ΠΑΕ προσπαθεί να δέσει τον πολύπειρο μπακ με διετές συμβόλαιο ωστόσο λεπτομέρειες για τους όρους της συμφωνίας δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακόμη.

Από εκεί και πέρα θετική έκβαση αναμένεται να υπάρξει και με την περίπτωση του Σουλεϊμάν Όμο. Ο Νιγηριανός που έχει πρόταση από το πρωτάθλημα της Κύπρου αλλά και από ομάδα της 2ης κατηγορίας της Τουρκίας βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΠΑΕ και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει και η δική του περίπτωση, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, ώστε ο ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί για τρίτη σεζόν με τα κυανόλευκα.

Τέλος στην Λαμία αναμένεται να συνεχίσει και ο Ανέστης Αναστασιάδης ενώ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα βρίσκονται και οι:Κουκόλης, Τσούκαλος, Μπουλούλης, Καραγιάννης και κάποιοι εκ των Ακόστα, Φράγκου και Παπαργυρίου!!

Αντίθετα παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Σάκης Παντελιάδης...