Στο κάδρο ο Γιαννακόπουλος (pics & vid) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Στο κάδρο ο Γιαννακόπουλος (pics & vid)





Aν υπάρχει μια θέση για την οποία η ομάδα καίγεται για την κάλυψή της αυτή είναι του τερματοφύλακα αφού μετά τις αποχωρήσεις των Πίτκα, Παπαδόπουλου και Μελίσσα η Λαμία ξέμεινε χωρίς πορτιέρο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportime.gr o μεγαλομέτοχος της ομάδας Π. Παπαϊωάννου μετέφερε στο περιβάλλον του ότι θα κινηθεί για τρεις τερματοφύλακες στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Με αυτό βέβαια θα ασχοληθούν αργότερα, αφού πρώτα ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή. Παπαϊωάννου και Τεννές θα τα πούνε μέσα στην εβδομάδα και όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος του μήνα.

Ο Τεννές έχει παραδώσει τη λίστα με τις εισηγήσεις του, ανεξάρτητα, αν παραμείνει ο ίδιος στο «τιμόνι» ενώ έχει ήδη στο μυαλό του ποδοσφαιριστές που θα «γεμίσουν» τα κενά στο ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime λοιπόν ένα από τα ονόματα που έχει υπογραμμισμένο στο μπλοκάκι του ο 65χρονος τεχνικός είναι του Νίκου Γιαννακόπουλου.




Οι συστάσεις για τον 25χρονο πορτιέρε είναι θετικές και είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί, με την προϋπόθεση να μείνει και ο Τεννές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αρκάς γκολκίπερ έχει προταθεί τόσο στον Αρη, όσο και στον Παναιτωλικό ενώ το όνομά του είχε εμπλακεί και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΛ πριν λίγο διάστημα.


Ο 25χρονος επιθετικός ο οποίος με την φανέλα της Κέρκυρας φέτος κατέγραψε 14 συμμετοχές, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πανιώνιο, Παναθηναϊκό και Άρη Λεμεσού ενώ σε επίπεδο ακαδημιών έχει φορέσει την φανέλα των Mπλάκμπερν και Ουντινέζε, μετά τον Αστέρα Τρίπολης όπου και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Τέλος να σημειώσουμε πως ο Γιαννακόπουλος έχει καταγράψει και 1 συμμετοχή με την Κ-19 της Εθνικής Ομάδας.