Μένει ο Τεννές, έρχεται ο Πετρόπουλος - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Μένει ο Τεννές, έρχεται ο Πετρόπουλος




Στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία αναμένεται να βρίσκεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Μπάμπης Τεννές όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Lamianow.gr

Ο προπονητής που ανέβασε τον ΠΑΣ Λαμία από την Football League για πρώτη φορά στα 53χρόνια ιστορίας του και κατάφερε να τον κρατήσει στην Super League, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Lamianow.gr τα έχει βρει σε όλα με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου και θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Μπορεί -μόλις- την Πέμπτη το προπονητικό επιτελείο και το τεχνικό τιμ να έκαναν την τελευταία τους προπόνηση για φέτος ωστόσο βάσει των πληροφοριών μας οι Τεννές και Παπαϊωάννου τα είπαν εκ νέου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον σχεδιασμό της ομάδας.

Οι δύο άνδρες τους οποίους συνδέει πλέον και μια δυνατή φιλία, πέρα από την επαγγελματική τους συνεργασία,είναι έτοιμοι να «χτίσουν» τον ΠΑΣ Λαμία της νέας χρονιάς με περισσότερο χρόνο και μεγαλύτερη προσοχή από την περυσινή σεζόν.

Αν δεν στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή -γιατί ο Τεννές έχει καλοπληρωμένη πρόταση και από την Football League- θα βρίσκεται στον πάγκο της Λαμίας και την επόμενη χρονιά και θα χρειαστεί μαζί με τους συνεργάτες να πραγματοποιήσουν 12-15μεταγραφές για να δημιουργήσουν το νέο ρόστερ.



Στο μεταξύ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Λαμία μέσω του Τεννέ βρίσκεται σε επαφή με τον πολύπειρο επιθετικό Αντώνη Πετρόπουλο ώστε να αγωνιστεί στον ΠΑΣ Λαμία την επόμενη χρονιά. Οι συζητήσεις μάλιστα λέγεται πως είναι προχωρημένες.

Πηγή:lamianow.gr