Την Γιαννιώτικη αγορά τσεκάρει η Λαμία...(pics) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Την Γιαννιώτικη αγορά τσεκάρει η Λαμία...(pics)


Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην υπάρχει κινητικότητα στο θέμα του μεταγραφικού σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο η Λαμία προετοιμάζει το έδαφος για το πως θα κινηθεί στις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις του Π. Παπαϊωάννου αλλά και από το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μας o Mπάμπης Τεννές.

Από εκεί και έπειτα όμως έχει αρχίσει το....τσεκάρισμα και ο εντοπισμός πιθανών μεταγραφικών στόχων για την επόμενη χρονιά και μάλιστα έχουν γίνει ήδη και διερευνητικές επαφές με μερικούς από αυτούς.

Αρχικά όπως είναι γνωστό άλλωστε εδώ και καιρό ο Αντώνης Πετρόπουλος είναι πολύ πιθανό τη νέα σεζόν να αγωνίζεται με τα κυανόλευκα. Έχει γίνει ήδη επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έχει γίνει και επίσημη πρόταση.

Από εκεί και πέρα η Λαμία έχει ρίξει δίχτυα στην....Γιαννιώτικη αγορά αφού εδώ και καιρό εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών του Ηπειρωτών. Και μπορεί οι Τζημόπουλος και Περιστερίδης να ανανέωσαν την συνεργασία τους αλλά και ο Μιχαήλ να αναμένεται να ανανεώσει και αυτός , ωστόσο στην Λαμία εξετάζουν και άλλες λύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiaragate3.gr  έχει στο κάδρο τους Καρίμ Σολτάνι και Σεραφείμ Γιαννίκογλου.


Καρίμ Σολτάνι



Ο έμπειρος Γαλλοαλγερινός επιθετικός, γνώριμος στα ελληνικά γήπεδα από την θητεία του σε Ηρακλή, Άρη και Ξάνθη το συμβόλαιο του οποίου με τον ΠΑΣ Γιάννενα λήγει τον Ιούνιο, φαίνεται  πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, με την Λαμία να γλυκοκοιτάζει την περίπτωσή του. Μια περίπτωση που εκ πρώτης όψεως φαντάζει δύσκολη λόγω του υψηλού του κασέ, όμως αν σκεφτεί κανείς ο Σολτάνι βαδίζει στα 34 του χρόνια και είναι δύσκολο να βρεί υψηλό συμβόλαιο, είναι πιθανό να ρίξει τις απαιτήσεις του και να έχουμε εξελίξεις. Φέτος μετρά με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα 20 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχοντας πετύχει μάλιστα και 2 γκολ


Σεραφείμ Γιαννίκογλου



Η περίπτωση του Σεραφείμ Γιαννίκογλου είναι πιο εύκολη και παράλληλα πιο προχωρημένη αυτή τη στιγμή καθώς έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Η θέση του τερματοφύλακα "καίει" αυτή τη στιγμή την Λαμία καθώς έχει μείνει άδεια στον άσσο και για το λόγο αυτό δίνεται προτεραιότητα στην θέση κάτω από τα γκολποστ. 

Ο 25χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ξάνθης για να αγωνιστεί στην συνέχεια στην Ομόνοια, την Καβάλα και τον Ηρακλή. Ανήκει από το περασμένο καλοκαίρι στον ΠΑΣ Γιάννενα ενώ είναι γνώριμος στην Στερεά Ελλάδα αφού το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2014-15 πέρασε από τον Φωκικό, πριν πάρει μεταγραφή για τον Ηρακλή.