O Τεννές και η παραμονή του... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

O Τεννές και η παραμονή του...

 
 
 
Μόνο βέβαιη δεν είναι η παραμονή του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της Λαμίας,
με την υπόθεση να ξεκαθαρίζει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.
Η ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε να πετύχει τον μεγάλο της στόχο στην παρθενική παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία, που δεν ήταν άλλος από την παραμονή της. Κάπως έτσι πηγαίνει χωρίς άγχος στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής το Σάββατο στη Λάρισα κι από την επόμενη κιόλας εβδομάδα θα αρχίσουν να μπαίνουν στη... σειρά τα πράγματα αναφορικά με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.
Αρχής γενομένης βέβαια από το ραντεβού που θα γίνει ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και τον τεχνικό της ομάδας, Μπάμπη Τεννέ. Μπορεί η παρουσία του έμπειρου τεχνικού στο τιμόνι των νεοφώτιστων να κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, ωστόσο η παραμονή του μόνο βέβαιη πρέπει να θεωρείται. Κάθε άλλο... Σύμφωνα με πληροφορίες άλλωστε υπάρχουν ομάδες που έχουν βολιδοσκοπήσει τον Έλληνα τεχνικό κι ο ίδιος πιθανώς να μην έχει ως προτεραιότητά του την παραμονή στη Λαμία.
Την ίδια στιγμή βέβαια και οι Φθιώτες κάνουν την προεργασία τους για την επόμενη μέρα και έχουν έτοιμη τη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του, εφόσον τελικά αποφασιστεί ένα... βελούδινο διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.
 
Πηγή:sdna