Πρόταση ανανέωσης σε Μπούτνικ, τέλος ο Πριντέτα - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Πρόταση ανανέωσης σε Μπούτνικ, τέλος ο Πριντέτα




Η Λαμία κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον Ουκρανό επιθετικό, Εβγέν Μπούντνικ. Αντίθετα, δεν θα συνεχίσει στους "κυανόλευκους" ο συμπατριώτης του αμυντικός, Βιτάλι Πριντέτα σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr

Η σεζόν της Super League Σουρωτή ολοκληρώθηκε και η Λαμία μετά την εξασφάλιση της παραμονής της στην πρώτη κατηγορία - στην παρθενική της συμμετοχή σε αυτή - προσπαθεί να σχεδιάσει τη νέα σεζόν.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι ανανεώσεις και οι αποχωρήσεις από την ομάδα της Φθιώτιδας. Το συμβόλαιο του Σελίμ Μπεν Τζεμιά λύθηκε, ο Νίκολα Άστσεριτς αποχαιρέτησε από τα social media, ενώ οι δύο Ουκρανοί ακολουθούν βίους αντίθετους.

Η Λαμία κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον 27χρονο επιθετικό, Εβγέν Μπούντνικ. Αγωνίστηκε σε 13 ματς (οι 10 στην αρχική ενδεκάδα) με τη φανέλα των "κυανόλευκων" και 1 στο Κύπελλο Ελλάδας, χωρίς να καταφέρει να παραβιάσει τις αντίπαλες εστίες.

Από την άλλη, αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιο του 25χρονου κεντρικού αμυντικού, Βιτάλι Πριντέτα. Αν κι αυτός (όπως κι ο Μπούντνικ) έφθασαν κατά την παρελθούσα (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο ορμώμενος από τον Πλατανιά, δεν απήλαυσε της εμπιστοσύνης του Μπάμπη Τεννέ. Αγωνίστηκε σε 3 ματς (μόλις 2 στην αρχική ενδεκάδα) στη Super League και 1 στο Κύπελλο Ελλάδας. 

Αντίθετα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το θέμα του προπονητή. Συζητήσεις υπάρχουν με τη διοίκηση, αλλά οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί.

Πηγή:sport24.gr