Τέλος ο Βάντερσον, συμφωνία με Πετρόπουλο! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Τέλος ο Βάντερσον, συμφωνία με Πετρόπουλο!



Παρελθόν από την ομάδα μας αποτελεί από χθες σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Κόστα Βάντερσον ο οποίος ειδοποιήθηκε πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του με τον σύλλογο.

Ο Βραζιλιάνος μετά την φετινή μέτρια σεζόν με μικρή συνεισφορά στο επιθετικό κομμάτι και αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία αποτελεί παρελθόν και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Ένας ποδοσφαιριστής αγαπητός στον κόσμο όμως ορισμένα πειθαρχικά παραπτώματα του παίκτη κατέστησαν τη συνεργασία με την ομάδα προβληματική. Ο Βάντερσον είχε παράπονα από τον τρόπο με τον οποίο τον χρησιμοποιούσε ο Μπάμπης Τεννές, δηλαδή στα πλάγια της επίθεσης και με αμυντικά καθήκοντα στην υποστήριξη των μπακ, με τον 24χρονο να δυσανασχετεί, θεωρώντας πως δεν μπορεί να προσφέρει στη συγκεκριμένη θέση και πως δεν είναι «ελεύθερος» να κάνει το παιχνίδι του. 

Συνολικά ο σύλλογος είχε παράπονα από τη συμπεριφορά του παίκτη, που έμεινε εκτός αποστολής σε κάποιες περιπτώσεις μέσα στη σεζόν εξαιτίας της συμπεριφοράς του κι έτσι την Παρασκευή ο παίκτης ειδοποιήθηκε πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, που λήγει στο τέλος Ιουνίου. Η επίσπευση των διαδικασιών σχετίζεται και με τις προτάσεις που έχει ο Βραζιλιάνος από ομάδες της Τσβάιτελίγκα στη Γερμανία, την Πολωνία, τη Σαουδική Αραβία, όπως επίσης και από τη Superleague, με τον ίδιο να τις εξετάζει με την (Ελληνίδα) σύζυγό του, ώστε να καταλήξει στην επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Τέλος να θυμίσουμε πως από τη Λαμία έχουν ήδη αποχωρήσει οι Πριντέτα, Μπεν Τζεμιά, Άντρονικ και Άστσεριτς καθώς και οι Πίτκας, Μελίσσας και Βασιλαντωνόπουλος (οι τελευταίοι δύο ήταν δανεικοί).


Συμφωνία με Πετρόπουλο


Από εκεί και πέρα τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα μας και την πλευρά του Αντώνη Πετρόπουλου o οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά.

Ήταν εδώ και αρκετό καιρό γνωστό πως η Λαμία βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Έλληνα επιθετικό και μάλιστα είχε κατατεθεί και πρόταση στη πλευρά του. Ο ίδιος είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες όμως φαίνεται πως ο....γάμος θα γίνει τελικά αφού υπάρχει προφορική συμφωνία. 

Έτσι ο Πετρόπουλος θα γίνει ο τρίτος(;) ποδοσφαιριστής που θα αποκτήσει η Λαμία στην μεταγραφική περίοδο αφού έχουν συμφωνήσει ήδη και με τους Πλιάτσικα και Δημούτσο.

Ο λόγος που ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί και επίσημα οι ποδοσφαιριστές έχει να κάνει με τα οικονομικά αφού την δεδομένη στιγμή υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας. Υπενθυμίζεται πως υπάρχουν οφειλές προς την ομάδα μας από τα τηλεοπτικά και κάποιες χορηγίες, ύψους περίπου 700.000