Μια θέση για δύο... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Μια θέση για δύο...


Η  επόμενη μέρα της ομάδας θα βρει στον πάγκο της έναν από τους δύο. Μπάμπης Τεννές και Γιώργος Παράσχος είναι τα δύο φαβορί για την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας την επόμενη αγωνιστική  περίοδο.

Αυτά που τους ενώνουν είναι πολλά αλλά αυτά που τους χωρίζουν ακόμη περισσότερα. Ο Γιώργος Παράσχος έλυσε την συνεργασία του με τον Απόλλων Σμύρνης και σε περίπτωση που ο Μπάμπης Τεννές δεν παραμείνει κάτοικος Φθιώτιδας, είναι το νούμερο ένα φαβορί για τον πάγκο της Λαμίας.

Και οι δύο έχουν την δική τους πορεία στα ελληνικά γήπεδα ενώ δεν είναι λίγες οι ομάδες στις οποίες έχουν διατελέσει προπονητές αμφότεροι. Άρης, Πανηλειακός, Ακράτητος, Λεβαδειακός, Απόλλων Σμύρνης. Ακόμη περισσότερες είναι οι φορές που οι δυο τους τέθηκαν αντιμέτωποι εντός αγωνιστικού χώρου. Τώρα ίσως τεθούν ακόμη μία, εκτός αγωνιστικού χώρου αυτή τη φορά, για τον πάγκο της ομάδας μας.

Aπό την μία ο Γιώργος Παράσχος είναι μετρ της πρώτης κατηγορίας αφού έχει προπονήσει συνολικά 15 ομάδες σε επίπεδο Α' Εθνικής συνεπώς μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην παραμονή και την επόμενη σεζόν, όμως ο Μπάμπης Τεννές, έχει ήδη 3 σεζόν θητείας στην Λαμία, γνωρίζει την ομάδα πολύ καλά αφού ο ίδιος την έχτισε και μπορεί ασφαλώς να εξασφαλίσει την παραμονή της  και την επόμενη σεζόν.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το καυτό θέμα του πάγκου της ομάδας, όμως ο Μπάμπης Τεννές φαίνεται πως θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να είναι κάτοικος Λαμίας!