Κοιτάζει Μπλάζιτς η Ξάνθη... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Κοιτάζει Μπλάζιτς η Ξάνθη...


Η διοικητική αβεβαιότητα για ακόμη μια φορά στην ομάδα της Λαμίας
είναι πρόδρομος εξελίξεων και στα μεταγραφικά, με την Ξάνθη να παρακολουθεί την περίπτωση του Μάρκο Μπλάζιτς.

Και ξαφνικά χάος. Μετά την δήλωση του Π. Παπαϊωάννου πως μετά το τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την ομάδα, όλα είναι ρευστά και τα πάντα βρίσκονται στον αέρα.

Τα συμβολαια των περισσότερων ποδοσφαιριστών λήγουν τον Ιούνιο και πλέον άπαντες είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν με οποία ομάδα θέλουν για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Ο Μάρκο Μπλάζιτς, που είναι ίσως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής για τους κυανόλευκους φέτος βρίσκεται σύμφωνα με την εφημερίδα sportime στο στόχαστρο της Ξάνθης.

Βέβαια πριν από λίγο καιρό ο 32χρονος μέσος ήταν στους ποδοσφαιριστές που η ομάδα ήθελε να διατηρήσει στο ρόστερ όμως η στάση του μεγαλομετόχου αφήνει τα πάντα ανοιχτά. 

Όσον αφορά στη Ξάνθη, το πρόβλημα είναι κυρίως στα χαφ, γιατί οι Αλφρέδο Μεχία, Πάμπλο Ντε Λούκας και Αντριάν Λουσέρο μένουν ελεύθεροι. Οι Θρακιώτες έχουν τσεκάρει κάποιες περιπτώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες πληροφορίες της Sportime ψηλά στη λίστα τους βρίσκεται ο Μάρκο Μπλάζιτς.



Τέλος να τονίσουμε πως προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως η διοίκηση προχωρούσε τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και φαίνεται μάλιστα να έχει κλείσει και κάποιες περιπτώσεις την ώρα που ο Π. Παπαϊωάννου έμοιαζε να είχε πάρει ήδη την απόφαση του.