Ο Γιώργος Μύγας στο στόχαστρο της Λαμίας (pics & vids) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Ο Γιώργος Μύγας στο στόχαστρο της Λαμίας (pics & vids)



Ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα  είναι έτοιμος να ανοίξει ο Γιώργος Μύγας ο οποίος μετά από 6 σεζόν στους Αγρινιώτες και συνολικά 98 συμμετοχές βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Μπορεί ανακοινώσεις ακόμη να μην υπάρχουν, αλλά όλα δείχνουν πως ο Μπάμπης Τεννές θα είναι και την επόμενη σεζόν στον πάγκο της Λαμίας. Ήδη οι άνθρωποι της ομάδας "τρέχουν" τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους βάσει της λίστας που είχε αφήσει ο προπονητής των κυανόλευκων.

Ένα από τα πολλά κενά που προκύπτουν και πρέπει να καλυφθούν είναι αυτό του δεξιού άκρου της άμυνας. Ο βασικός δεξιός μπακ της Λαμίας για φέτος, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος επιστρέφει από τον δανεισμό του στην ΑΕΚ και θα ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας ψάχνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στους πρωταθλητές Ελλάδας. Bέβαια μπορεί η Λαμία να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Βασίλη Πλιάτσικα όμως δεδομένα δεν θα μείνει εκεί.


Όπως αποκαλύπτει το Sportime στο σημερινό της φύλλο ο Γιώργος Μύγας είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει η ομάδα μας.

Ο 24χρονος μπακ έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, όμως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα και πιθανότατα θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.



Το who is who



Ο Γιώργος Μύγας γεννήθηκε στην Αμφιλοχία και ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού. Το 2012 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και έκτοτε μετρά 98 συμμετοχές με τα "καναρίνια" χωρίς να έχει πετύχει κάποιο τέρμα. Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια, 11 για το πρωτάθλημα και 2 για το κύπελλο. Είναι μάλιστα 10 φορές διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες.

Ο 24χρονος δεξιός οπισθοφύλακας έχει τραβήξει το βλέμμα αρκετών μεγάλων ομάδων στο παρελθόν (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ). Για το λόγο αυτό οι Αγρινιώτες επέλεξαν να τον "δέσουν" μέχρι το 2019 ώστε να καρπωθούν κάποιο ποσό από ενδεχόμενη πρόταση για μεταγραφή. Αυτή δεν ήρθε ποτέ και πλέον ο Γιώργος Μύγας βρίσκεται με το....ενάμιση πόδι στην έξοδο.