Οι 230 μέρες του Αναστασόπουλου... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Οι 230 μέρες του Αναστασόπουλου...


Μετά από 7 μήνες και 18 ημέρες με τα κυανόλευκα ο Νίκος Αναστασόπουλος
αποτελεί παρελθόν από την Λαμία σε μια αιφνίδια απόφαση την οποία έλαβε ο ίδιος για οικογενειακούς λόγους.

Ο 25χρονος μέσος από την Σπάρτη αποκτήθηκε τον περασμένο Αύγουστο μετά την λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΛ. Αυτό και μόνο αρκούσε για να τον "λατρέψει" ο κόσμος της Λαμίας λόγω της γνωστής κόντρας με τους βυσσινί.
Μετά λοιπόν από 230 ημέρες παρουσίας στην Λαμία ο Νίκος Αναστασόπουλος αποχωρεί από τους Φθιωτούς μετρώντας συνολικά 22 συμμετοχές, 16 για το πρωτάθλημα και 6 για το κύπελλο.
Σε αυτές τις 16 συμμετοχές στην Super League έχει καταγράψει τρία γεμάτα 90λεπτα και συνολικά 718 λεπτά συμμετοχής, αντικρίζοντας 6 κίτρινες και μία κόκκινη κάρτα, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.
Όσον αφορά το Κύπελλο Ελλάδος εκεί κατέγραψε 429 λεπτά συμμετοχών βγάζοντας δύο ολόκληρα 90λεπτα στις αναμετρήσεις με την Καλλιθέα και τον Απόλλων Λάρισας. Μια κίτρινη αντίκρισε και στο κύπελλο στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην Ριζούπολη.
Οι φίλοι της Λαμίας θα τον θυμούνται για την πολύ καλή εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννενα, όταν και κατά την επιστροφή τους τον αποθέωσαν  με τον ίδιο να ανταποδίδει την αγάπη τους...