Εξετάζει επιστροφή Μιχαήλ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Εξετάζει επιστροφή Μιχαήλ


Την επιστροφή του Αλέξη Μιχαήλ εξετάζουν σύμφωνα με δημοσιεύματα στην ομάδα μας, με τον έμπειρο αμυντικό των Ιωαννίνων να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι

Τα...νερά της Super League θέλει να ταράξει η Λαμία στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Οι κυανόλευκοι αν και ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία ήδη προετοιμάζουν το έδαφος για το μεταγραφικό πλάνο του καλοκαιριού.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα η ομάδα μας εξετάζει μεταξύ άλλων την περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή που έχει τιμήσει με την παρουσία του την φανέλα της ομάδας, τον Αλέξη Μιχαήλ.


Ο 31χρονος αμυντικός είχε περάσει ως δανεικός από την ομάδα μας το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2006-07 καταγράφοντας συνολικά 17 συμμετοχές πετυχαίνοντας παράλληλα και 2 γκολ.

Η αλήθεια είναι πως η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη μιας και έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές σε άλλη ομάδα πέραν του ΠΑΣ Γιάννενα, ωστόσο στην Λαμία φαίνεται πως έχουν κάνει ήδη μια διερευνητική επαφή....

Δύο νέα ονόματα στο κάδρο



Από εκεί και πέρα τα ίδια δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για δύο ακόμη ονόματα τα οποία ακούγονται πρώτη φορά για τους κυανόλευκους.



Πρόκειται για τους Θέμη Τζημόπουλο και τον τερματοφύλακα Γιώργο Περιστερίδη οι οποίοι αγωνίζονται επίσης στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Βέβαια μπορεί και οι τρεις αυτές περιπτώσεις να είναι αρκετά δύσκολες καθώς των πρώτο λόγο για την ανανέωση έχουν οι Γιαννιώτες ωστόσο η Λαμία από την πλευρά της έχει κάνει κρούση και παρακολουθεί την πορεία των εξελίξεων