Mέγας είσαι Πίτι και θαυμαστά τα έργα σου!!! (pics) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Mέγας είσαι Πίτι και θαυμαστά τα έργα σου!!! (pics)

Είναι αδιαμφισβήτητα από τους διακριθέντες της ομάδας
αλλά και του πρωταθλήματος την φετινή σεζόν. Ο Φρανσίσκο Πίτι πήρε από το χέρι την Λαμία και την οδήγησε στην παραμονή της στην κατηγορία.

Γράφει ο Νίκος Μώκος
 
Ζούμε ακόμη μια φορά μεγάλες στιγμές με την ομάδα της Λαμίας. Και αναρωτιέμαι αν αυτή η ομάδα έχει ταβάνι. Αν έχει ταβάνι αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από περίπου 6 χρόνια. Ήρθε η άνοδος στην Β' Εθνική μετά από τρεις δεκαετίες. Και μετά η άνοδος στην Super League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Και εκεί που όλοι είπαν πως η ομάδα έπιασε ταβάνι διαψεύστηκαν. Ήρθε ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο και η πρόκριση στους "8" του θεσμού. Μεγάλες στιγμές. Και μετά η παραμονή. Ακόμη μια χρυσή σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας της ομάδας. Μέχρι την επόμενη φυσικά.
 
Βέβαια όλο αυτό που πέτυχε η ομάδα έχει ονοματεπώνυμο. Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Αν δεν ήταν ο ίδιος και η τρέλα του για το ποδόσφαιρο η Λαμία πιθανότατα να βολόδερνε ακόμη στα τοπικά. Όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Το είπε χθες και ο Μπάμπης Τεννές. Τα δύσκολα πέρασαν.
 
Και ανοίγουμε τώρα το κεφάλαιο Πίτι. Τι να πεις για αυτό τον αθλητή; 
 
Μήπως είναι μεγάλος; Αναρωτήθηκε το καλοκαίρι ο μεγαλομέτοχος όταν έπεσε στο τραπέζι η περίπτωση του 36χρονου μέσου. Λογική και εύλογη η απορία του. Τελικά αποκτήθηκε και είναι ο πρωταγωνιστής της ομάδας. Πρώτος σκόρερ με 5 γκολ και τρεις ασίστ στο πρωτάθλημα και δύο γκολ στο κύπελλο σε συνολικά 29 συμμετοχές. Διόλου άσχημα για έναν 36χρονο!
 
Και έρχεται η ώρα να δώσεις τον τίτλο του MVP. Που τον δίνεις φίλαθλε της Λαμίας; Mπλάζιτς ή Πίτι; Μr εύστοχες πάσες στην Super League ή στον πρώτο σκόρερ της ομάδας; Δύσκολη η επιλογή.
 
Ο επίλογος λοιπόν της φετινής απόλυτα επιτυχημένης χρονιάς γράφτηκε χθες στο ΔΑΚ. Με 3000 και πλέον φιλάθλους να αποθεώνουν τον Ισπανό μέσο για το αριστουργηματικό του γκολ, δείγμα του άφθονου ταλέντου του αλλά και την εκτέλεση-ασίστ του φάουλ στον Όμο για το 2-0.
 
Εμφάνιση που στέλνει ένα μήνυμα ξεκάθαρο. ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ. 
 
Δεν χωρά αμφιβολία για το τι μπορεί να προσφέρει και την επόμενη, πιο απαιτητική σεζόν στην ομάδα. 
 
Αγαπά το ποδόσφαιρο. Τον αγκάλιασε ο κόσμος της Λαμίας και αυτός το ανταπέδωσε. Του αρέσει η πόλη και το καλοκαίρι ετοιμάζει καμπ ώστε να μυήσει στα νέα παιδιά τα οφέλη του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα.
 
Ο Πίτι με τη  χθεσινή του εμφάνιση, έριξε το μπαλάκι στην διοίκηση και αυτή πρέπει να τελειώσει την υπόθεση....χθες!
 
Ο πρόεδρος της Λαμίας, Γιώργος Ποντίκας τον αποθέωσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πως να μην το κάνει ο άνθρωπος;
 
 
 
 
 
Τέλος όσον αφορά στην αινιγματική ανάρτηση του Ισπανού σχετικά με το μέλλον του, πιστεύω πως είναι πολύ νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Ο χρόνος θα δείξει.