Tα τελευταία μεταγραφικά νέα της Λαμίας... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Tα τελευταία μεταγραφικά νέα της Λαμίας...


"Τρικυμία εν κρανίω" επικρατεί στους φιλάθλους της ομάδας μας
όσον αφορά στις τελευταίες εξελίξεις των μεταγραφικών...σεναρίων.


Η ομάδα της Λαμίας βρίσκεται μια ανάσα από την εξασφάλιση και μαθηματικά της παραμονής της στην κατηγορία με τους ανθρώπους ωστόσο των κυανόλευκων να...προετοιμάζουν το έδαφος και στα μεταγραφικά ώστε να διαμορφώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Αρκετά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί, ακούγονται και θα συνεχίσουν να ακούγονται οπότε για να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα πάμε να δούμε τι ισχύει σε κάθε περίπτωση.



Βασίλης Πλιάτσικας




Ο 3Οχρονος αμυντικός φαίνεται πως θα είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας για την καλοκαιρινή περίοδο. Από τον Πλατανιά αποτελεί παρελθόν και σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει ήδη σε συμφωνία για συμβόλαιο ενός έτους. Βέβαια υπάρχει στο τραπέζι και η οψιόν ανανέωσης ωστόσο δεν είναι αυτό που απασχολεί τις δύο πλευρές. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά ο Βασίλης Πλιάτσικας τη νέα σεζόν θα φορά τα κυανόλευκα.



Αντώνης Πετρόπουλος





H περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου μοιάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή "τελειωμένη" για την Λαμία. Η πλευρά της ομάδας μας σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει καταθέσει ήδη πρόταση η οποία καλύπτει απόλυτα τον 32χρονο φορ και ο ίδιος βλέπει με καλό μάτι την προοπτική της Λαμίας. Βέβαια υπάρχουν συνομιλίες και με άλλες ομάδες οι οποίες ωστόσο δεν του έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση. Οι εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται μετά τις 7 Μαΐου όταν και θα εκδικαστεί η προσφυγή του κατά του Πλατανιά με την Λαμία να είναι φαβορί για την απόκτησή του.


Ελίνι Δημούτσος- Χρήστος Καρυπίδης




Συνεχίζουμε..Χανιώτικα και πάμε στις περιπτώσεις των Δημούτσου και Καρυπίδη. Η υπόθεση του πρώτου είναι όπως και του Πλιάτσικα τελειωμένη καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα.Απομένει μόνο το τυπικό σκέλος της συμφωνίας, να πέσουν οι υπογραφές δηλαδή. Όσο για τον Καρυπίδη είναι μια περίπτωση που σίγουρα απασχολεί ωστόσο θα εξαρτηθεί από την έκβαση των υποθέσεων των Μιχαήλ και Τζημόπουλου.



Mιχαήλ-Τζημόπουλος-Περιστερίδης




Σημερινά δημοσιεύματα θέλουν την Λαμία να κοιτάζει τις περιπτώσεις τριών ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννενα οι οποίοι μένουν ελεύθεροι. Πρόκειται για τους Αλέξη Μιχαήλ, Θωμά Τζημόπουλο και Γιώργο Περιστερίδη.Οι υποθέσεις των δύο αμυντικών φαντάζουν αυτή τη στιγμή οι πιο δύσκολες μιας που αν και δεν υπάρχει πρόταση ανανέωσης προς την πλευρά τους από τους Γιαννιώτες υπολογίζονται κανονικά. Μια διαφορά στα οικονομικά είναι αυτή που..τρενάρει την κατάσταση με την ομάδα μας να έχει κάνει ήδη μια διερευνητική επαφή. Όσο για τον πορτιέρο των Ηπειρωτών η υπόθεσή του μοιάζει πιο...εύκολη αυτή τη στιγμή, υπάρχει επαφή και με την πλευρά του και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις...



Ανανεώσεις-Αποχωρήσεις




Κλείνοντας να κάνουμε και μία αναφορά στο θέμα των ανανεώσεων και αποχωρήσεων από το ήδη υπάρχον ρόστερ. Οι κυανόλευκοι θέλουν να διατηρήσουν έναν βασικό κορμό για την νέα σεζόν ενώ αρκετοί θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα μείνουν ελεύθεροι. Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση έχει πρόθεση να διατηρήσει στο ρόστερ τους Παπαδόπουλο, Αναστασιάδη, Ασίγκμπα, Όμο, Πίτι και Μπλάζιτς με τους οποίους μάλιστα έχει γίνει και μια πρώτη κουβέντα.

Στο μέτωπο των αποχωρήσεων τέλος παρελθόν θα αποτελέσουν οι Πριντέτα, Άντρονικ, Άστσεριτς αλλά και ο Βάντερσον ο οποίος έχει τάσεις φυγής εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Βραζιλιάνος έχει τραβήξει τα βλέμματα της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της σεζόν με τους κιτρινόμαυρους να εκτιμούν το πλούσιο ταλέντο του ωστόσο την περίπτωση του παρακολουθεί και μάλιστα ζεστά ο Άρης...