Οδεύει προς διαζύγιο με Βάντερσον. .. - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Οδεύει προς διαζύγιο με Βάντερσον. ..


Όπως όλα δείχνουν η Λαμία για ακόμα ένα παιχνίδι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κόστα Βάντερσον ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει τάσεις φυγής από την ομάδα...
Το σήριαλ ξεκινά αρκετούς μήνες πριν. Πιο συγκεκριμένα το περασμένο καλοκαίρι ο Βάντερσον έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα μας για να επιστρέψει λίγες μέρες αργότερα ύστερα από παρέμβαση του μεγαλομετόχου Π. Παπαϊωάννου ο οποίος τον ήθελε στην ομάδα.
 
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα άρχισαν να επανέρχονται τα πρώτα σύννεφα στη σχέση των δύο πλευρών με τον Βάντερσον να υποπίπτει σε πειθαρχικά παραπτώματα και τον Μπάμπη Τεννέ να τον θέτει εκτός προπονήσεων.
 
Τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί τον Ιανουάριο δεν επιβεβαιώθηκαν με τον Βραζιλιάνο να παραμένει όντας μάλιστα από τους κινιτήριους μοχλούς της κυανόλευκης επίθεσης.
 
Φτάνοντας λοιπόν στο τώρα ο "Βάντε" ταλαιπωρείται από πόνους στον οπίσθιο μηριαίο γεγονός που δεν του επιτρέπει να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.
 
Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι κυανόλευκοι δεν έχουν πειστεί με τα όσα λέει ο Βραζιλιάνος αναζωπυρώνοντας τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου το ερχόμενο καλοκαίρι...