Η Λαμία των στατιστικών (pics) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Η Λαμία των στατιστικών (pics)


Το lamiaragate3.gr έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει τα σημαντικότερα στατιστικά στοιχεία της ομάδας μας την φετινή σεζόν.


Από την πρωτιά στα under στον υποβιβασμό του πρώτου ημιχρόνου. Η Λαμία μέσα από τα νούμερα και τις επιδόσεις της την φετινή σεζόν. Εμείς τα βρήκαμε και σας τα  παρουσιάζουμε.

Στο τέλος της σεζόν θα σας παρουσιάσουμε τα συνολικά στατιστικά της ομάδας μας την φετινή σεζόν για να βγάλετε και εσείς τα δικά σας συμπεράσματα.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:
H βαθμολογία τώρα

Αυτή τη στιγμή και 3 αγωνιστικές πριν από το φινάλε η Λαμία βρίσκεται στην 13η θέση, ισοβαθμεί με τον Απόλλων Σμύρνης με 26 βαθμούς και θέλει ακόμη 4 βαθμούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή. Βέβαια αυτό προϋποθέτει το απόλυτο των νικών στη συνέχεια από τους Φαίακες, πράγμα δύσκολο βάσει προγράμματος ωστόσο θεωρούμε πως με 1-2 βαθμούς ακόμη η Λαμία κλειδώνει την παραμονή της.




Πρωταθλήτρια στα Under, ουραγός στα Over

Ξεκινώντας την αναζήτηση και την αποκρυπτογράφηση των στατιστικών της ομάδας μας διαβάσαμε τον πίνακα των over και under του πρωταθλήματος Η Λαμία βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης των αναμετρήσεων της που έχουν λήξει με περισσότερα από 2 γκολ ωστόσο στον αντίποδα και στα Under η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση μετρώντας 22 παιχνίδια με λιγότερα από 2 γκολ, ένα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό ο οποίος φέτος διανύει την χειρότερη σεζόν της ιστορίας του.



Πέφτει στο 1ο ημίχρονο, μένει στο 2ο!

Στη συνέχεια ρίξαμε μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα των δύο ημιχρόνων όπου με εντύπωση αντικρίσαμε ότι η Λαμία βάσει των αποτελεσμάτων της στον βαθμολογικό πίνακα των 1ων ημιχρόνων βρίσκεται στην 15η και προτελευταία θέση με 23 βαθμούς. Δηλαδή με πιο απλά λόγια αν το πρωτάθλημα είχε μόνο ένα ημίχρονο η ομάδα μας αυτή τη στιγμή θα υποβιβαζόταν. Ωστόσο εκεί έρχονται τα δεύτερα ημίχρονα όπου η Λαμία με 30 βαθμούς καταλαμβάνει την 11η θέση και σώζει την παρτίδα.









Δεύτερη σε ισοπαλίες


Eνδιαφέρον παρουσιάζει και η κατάταξη της ομάδας στα στατιστικά των ισοπαλιών του πρωταθλήματος. Είναι αλήθεια πως φέτος η Λαμία στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία πολλές φορές αναδείχθηκε ισόπαλη με τους αντιπάλους της. Η ομάδα μας μετρά συνολικά μέχρι στιγμής 11 ισοπαλίες και επίσης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σερί ισοπαλιών, έχοντας τρεις, μαζί με Λεβαδειακό και Πανιώνιο.





Ξάνθη – ΠΑΣ Λαμία 0-0 /1η αγωνιστική
ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΟ 1-1 /8η αγωνιστική
Λεβαδειακός – ΠΑΣ Λαμία 1-1 /10η αγωνιστική
ΠΑΣ Λαμία – ΑΟΚ Κέρκυρας 1-1 /11η αγωνιστική
Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Λαμία 1-1 /12η αγωνιστική
ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός 2-2 /13η αγωνιστική
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΣ Λαμία 1-1 /14η αγωνιστική
ΠΑΣ Λαμία – Ατρόμητος 1-1 /20η αγωνιστική
ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός 1-1 /25η αγωνιστική
ΑΟΚ Κέρκυρας – ΠΑΣ Λαμία 0-0 /26 αγωνιστική
ΠΑΣ Λαμία – Απόλλων Σμύρνης 0-0 /27η αγωνιστική

Πρωταθλήτρια στο Under 2,5
3η θέση στο Under 1,5
Πέραν όμως των ισοπαλιών ένα ακόμη στοιχείο αυτών είναι το χαμηλό ποσοστό σε επίτευξη τερμάτων. Πιο συγκεκριμένα τα 13 από τα 27 συνολικά παιχνίδια της Λαμίας έχουν λήξει με 2 ή λιγότερα γκολ, ένα περισσότερο από την ΑΕΛ και 2 από Ατρόμητο και Παναθηναϊκό. Μάλιστα στα 6 από αυτά είχαμε λιγότερα από ένα γκολ. Πράγμα λογικό αν σκεφτεί κανείς την πολύ καλή αμυντική της λειτουργία αλλά και το επιθετικό της πρόβλημα το οποίο δεν λύθηκε ούτε το καλοκαίρι αλλά ούτε και τον Ιανουάριο.