Σφίγγουν τα λουριά.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Σφίγγουν τα λουριά....




Και τώρα.... παραμονή! Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επιστρέφουν από τις διακοπές του Πάσχα σήμερα και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στον "τελικό" του ερχόμενου Σαββάτου με τον Απόλλων Σμύρνης ώστε να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση παραμονή.



Ο Μπάμπης Τεννές στην σημερινη προπόνηση και την προετοιμασία της αναμέτρησης του Σαββάτου θα δει τις λύσεις του να αυξάνονται.    
Αρχικά οι Θανάσης Παντελιάδης και  Σουλεϊμάν Όμο, επιστρέφουν μετά την απουσία τους σε 2 παιχνίδια λόγω συμπλήρωσης 7 κίτρινων καρτών,  (Λεβαδειακος, Κέρκυρα ) ο πρώτος και (Πλατανιά, Κέρκυρα )ο δεύτερος.
Πλέον, οι δυο παίκτες είναι ξανά διαθέσιμοι να ενισχύσουν την ομάδα τους, όπως έκαναν από την αρχή της σεζόν ως βασικοί και σχεδόν αναντικατάστατοι, μετρώντας από 23 συμμετοχές.
Επίσης το ιατρικό δελτίο επίσης «αδειάζει», με την επιστροφή του Αλέξανδρου Καραγιάννη, που έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την Κέρκυρα πριν το Πάσχα λόγω διαστρέματος και θα δοκιμάσει να προπονηθεί τις επόμενες ημέρες όπως και ο Νίκος Αναστασόπουλος. Έτοιμος θα είναι και ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης, μετά το δυνατό χτύπημα στο κεφάλι στο παιχνίδι με τους Φαίακες...