Προϊστορία γεμάτη...μηδενικά!! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Προϊστορία γεμάτη...μηδενικά!!





Το Σάββατο η Λαμία θα υποδεχθεί τον Απόλλων Σμύρνης για τρίτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια και πρώτη σε επίπεδο Super League...

Λαμία και Απόλλων για ακόμη μια σεζόν θα τεθούν αντιμέτωποι με την προϊστορία στο ΔΑΚ Λαμίας να είναι γεμάτη....μηδενικά.

Πάμε να θυμηθούμε μαζί τι έχει συμβεί στα παιχνίδια μέσα από τα άρθρα που είχαν ανέβει στο lamiaragate3.gr



Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 0-0 (20/10/2015)




Στις 20/10/2015 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League υποδέχθηκε τον Απόλλων Σμύρνης. Η ομάδα μας αν και είχε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Σερτζίνιο και τον Νεόφυτο όμως δεν κατόρθωσε να φτάσει στο γκολ και κατ επέκταση στη νίκη, σε ένα παιχνίδι που στον πάγκο της ομάδας είχε καθίσει ο Λάκης Παπανικολάου λόγω τιμωρίας του Γιώργου Βαζάκα ο οποίος έδινε τις δικές του οδηγίες από την εξέδρα. Από εκείνη την αναμέτρηση είχε ξεχωρίσει ο Γιάννης Αντωνίου στο ντεμπούτο του με τα κυανόλευκα.

Θυμηθείτε τι είχε συμβεί πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:



Λαμία- Απόλλων σημειώσατε Χ.


Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 0-0 (14/5/2017)




Ένα χρόνο περίπου αργότερα και πάλι οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε ένα παιχνίδι σταθμός στην ιστορία της ομάδας μας. Η Λαμία βρισκόταν στην δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγούσε στην Super League και με νίκη θα εξασφάλιζε και μαθηματικά την άνοδό της. 
Η παρουσία του κόσμου συγκινητική αφού περίπου 5000 κόσμος έδωσαν βροντερό παρόν στον γήπεδο. Αγωνιστικά αν και η Λαμία ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες και τελικά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Ωστόσο το νερό είχε μπει στο αυλάκι για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ η οποία μόνο με αυτοκτονία θα έχανε αυτή την άνοδο.

Θυμηθείτε την εξέλιξη και αυτής της αναμέτρησης κλικάρωντας στον ακόλουθο σύνδεσμο.