Ο τρελαμένος Πίτι, ο Παπαδόπουλος και η προετοιμασία για τον Απόλλων Σμύρνης... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Ο τρελαμένος Πίτι, ο Παπαδόπουλος και η προετοιμασία για τον Απόλλων Σμύρνης...




Γεμάτη εξελίξεις η σημερινή μέρα για την Λαμία σε όλα τα επίπεδα με την προετοιμασία να κορυφώνεται για τον τελικό του Σαββάτου...



-Τρελαμένος είναι ο Πίτι με την αγάπη του κόσμου που έχει συναντήσει στην Λαμία με τον ίδιο να σκέφτεται το καλοκαίρι το μέλλον του, όπως τόνισε ο ίδιος συνέντευξη του στην Ισπανική εφημερίδα AS.

«Η Λαμία είναι νέα ομάδα στην πρώτη κατηγορία και προσπαθούμε για την παραμονή μας. Έχω πετύχει έξι γκολ κι έχω παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Οι φίλαθλοι της ομάδας μου ζητούν να συνεχίσω για έναν ακόμα χρόνο αλλά δεν έχω ακόμα αποφασίσει. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν, θα το σκεφτώ μετά το τέλος του πρωταθλήματος»

-Στο μεταξύ το πιο καυτό θέμα της αθλητικής επικαιρότητας σήμερα μετά το γκολ του Μανωλά απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ήταν το ΔΣ της Λίγκας για την αλλαγή της ποινής υποβιβασμού για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες. Η συνεδρίαση δεν διεξήχθη ποτέ λόγω τεχνητης ελλείψης απαρτίας, αφού έξι ΠΑΕ, μεταξύ αυτών και η Λαμία δεν έδωσαν το παρόν στα γραφεία.

-Με μεσημβρινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλων Σμύρνης. Ο Μπάμπης Τεννές είχε μόνο δύο προβλήματα στην σημερινή προπόνηση αφού ο Καραγιάννης δεν έδωσε το παρόν ενώ ο Όμο συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς τις επόμενες ημέρες.

-Την ίδια ώρα στην "Ελαφρά Ταξιαρχία" έχουν να διαχειριστούν και το ατίθασο του χαρακτήρα του Άντονι Στοουκς ο οποίος για τρίτη μέρα δεν προπονήθηκε αδικαιολόγητως και θα κληθεί σε απολογία. Φυσικά και είναι εκτός πλάνων του Γιώργου Παράσχου για την προσεχή αναμέτρηση.

-Τελος σήμερα είναι τα γενέθλια του πορτιέρο της ομάδας μας Νίκου Παπαδόπουλου ο οποίος κλείνει τα 28 του χρόνια... Εμείς να του ευχηθούμε χρόνια πολλά και να είναι πάντα γερός...