Φιλικό ξεμούδιασμα με....5αρα - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Φιλικό ξεμούδιασμα με....5αρα




Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη το απόγευμα της Μ. Τετάρτης η ομάδα της Λαμίας επικράτησε της Κ20 με σκορ 5-1.


Αρκετές αλλαγές από τον προπονητή της ομάδας μας αφού εκτός έμειναν εκτός των γνωστών απουσιών και οι Αναστασιάδης,Ασίγκμπα, Παπαδόπουλος, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Κουκόλης.

Με μπλε εμφανίσεις αγωνίστηκαν οι μεγάλοι που ήταν και τυπικά γηπεδούχοι της αναμέτρησης, με τις λευκές οι μικροί της Κ20. Επίσης με την μεγάλη ομάδα αγωνίστηκαν και οι Πατσαρούχας και Μανιάς. Στις κερκίδες του ΔΑΚ και περίπου 50 φίλοι της ομάδας...

Αγωνιστικά, οι τυπικά φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Λαμπρόπουλο στο 6' μετά από λάθος του Όμο. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Όμο πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου κρατώντας τον μηρό του και στη θέση του μπήκε ο Μανιάς.  Στο 16' μετά από λάθος του Κωστίκα ο Βάντερσον έκλεψε και ανατράπηκε από τον Αντωνίου αντικανονικά. Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Βάντερσον ξεγέλασε τον Σκιαθίτη και έκανε το 1-1.  Σττο 25' ο Άστσεριτς έκανε το 2-1 μετά από σέντρα-σουτ του Λινάρδου ενώ επτά λεπτά αργότερα, ο Μανιάς σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Σκιαθίτη μετά από στρώσιμο του Άστσερις. Στο 36' ο Φράγκος είδε στην απέναντι πλευρά τον Βάντερσον, αυτός πάτησε περιοχή από τα αριστερά και με ωραίο πλασέ έκανε το 3-1, με τον Βραζιλιάνο έξι λεπτά αργότερα να αφήνει την θέση του στον Πατσαρούχα. Το 3-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.


Στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό ο Πριντέτα μετά από κόρνερ του Ακόστα με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σκιαθίτη ενώ στην συνέχεια δόθηκε επιθετικό φάουλ και στο 64' ο Άστσεριτς μετά από σέντρα του Ακόστα από τα αριστερά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Φράγκου να χριστεί σκόρερ αφού μετά από σέντρα του Κουτρομάνου έστειλε και αυτός με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης στο 71' σούταρε από πλεονεκτική θέση άουτ.

Το 5-1 έμεινε μέχρι το τέλος με τον Μπάμπη Τεννέ να βλέπει πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του αλλά να βγάζει και συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές της Κ20.


ΠΑΣ Λαμία (Μπ. Τεννές):  Πίτκας, Παντελιάδης, Μπεν Τζεμιά, Πριντέτα, Κουτρομάνος, Όμο (10' Μανιάς), Λινάρδος, Φράγκος, Ακόστα, Βάντερσον, Άστσεριτς

ΠΑΣ Λαμία Κ20 (Λάκης Παπανικολάου): Σκιαθίτης, Αντωνίου, Κωστίκας, Καραγιάννης Χ., Παπαϊωάννου, Νικολακούλης, Φούντας, Μπουσάι, Καρακούσης, Παπαλέξης, Λαμπρόπουλος