Νίκη και μετά ανανεώσεις... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Νίκη και μετά ανανεώσεις...





Την παραμονή της Λαμίας ως προϋπόθεση για μεταγραφές και ανανεώσεις, έθεσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας SPORTIME, της Παρασκευής 13/4/2018.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Φθιώτιδας δεσμεύτηκε να καλέσει 7 – 8 ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν του χρόνου, τον βασικό κορμό της ομάδας. Αρκεί να εξασφαλισθεί και μαθηματικά ο στόχος της παραμονής στη «μεγάλη κατηγορία».
Bέβαια το βάρος της ομάδας έχει πέσει αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλων Σμύρνης όπου  με νίκη η Λαμία εξασφαλίζει την παραμονή της στην κατηγορία.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στη λίστα της ανανέωσης βρίσκονται τα ονόματα των Παπαδόπουλου, Αναστασιάδη, Ασίγκμπα, Ομο, Mπλάζιτς, Πίτκα και Πίτι. Ενώ επιθυμία του Παπαϊωάννου είναι να κρατήσει και τον Βασιλαντωνόπουλο, η υπόθεση όμως του δανεισμού του εξαρτάται από την ΑΕΚ. 
Και αν σε κάποιους προκαλεί εντύπωση το όνομα του Βαγγέλη Πίτκα λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής,να τονίσουμε πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ τρέφει μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του έμπειρου τερματοφύλακα ενώ πληροφορίες του lamiaragate3.gr λένε πως τη νέα σεζόν θα προωθηθεί και κάποιος τερματοφύλακας από την Κ20 για να συμπληρώσει την τριάδα των πορτιέρο.