Γ. Ποντίκας: "Αχαριστία οι αποδοκιμασίες του κόσμου..." - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Γ. Ποντίκας: "Αχαριστία οι αποδοκιμασίες του κόσμου..."





Στην εφημερίδα Live Sport μίλησαν μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης με τον Απόλλων Σμύρνης ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας Πανουργιάς Παπαϊωάννου και ο πρόεδρος της Γιώργος Ποντίκας.


Οι δύο άνδρες μάλιστα...έβγαλαν και είδηση, με τον Π. Παπαϊωάννου να τονίζει πως υπάρχει επιθυμία να ανανεώσουν τη συνεργασία με τον Μπάμπη Τεννέ και τον Γιώργο Ποντίκα να δηλώνει πως συνιστά αχαριστία η αποδοκιμασία του κόσμου για την εικόνα της ομάδας!


Οι δηλώσεις των δύο ανδρών:

Την επιθυμία του να ανανεωθεί η συνεργασία της Λαμίας με τον Μπάμπη Τεννέ εξέφρασε μέσω της «LiveSport» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Δήλωσε: «Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο, όταν δεν έχει εξασφαλιστεί μαθηματικά η παραμονή. Παρ’ όλα αυτά, με αυτό το αποτέλεσμα και ακόμη 1-2 πόντους, η ομάδα σώνεται». Σχολίασε, επιπλέον: «Η συνεργασία μας με τον Τεννέ είναι άψογη μέχρι τώρα και θα ήθελα να συνεχίσουμε μαζί, εάν υπάρχει ενδιαφέρον, βέβαια και από τον ίδιο».

Από την άλλη, ο πρόεδρος της Λαμίας, Γιώργος Ποντίκας, στάθηκε μιλώντας στην εφημερίδα μας στις αποδοκιμασίες από οπαδούς. «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι για το γεγονός ότι ακούστηκε γιούχα. Αυτή η συμπεριφορά είναι ανεπίτρεπτη και συνιστά αχαριστία…», υπογράμμισε.