Παναιτωλικός-Λαμία τηλεοπτικά από το Novasports1HD και την "Ώρα των Πρωταθλητών" - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Παναιτωλικός-Λαμία τηλεοπτικά από το Novasports1HD και την "Ώρα των Πρωταθλητών"


O αγώνας Παναιτωλικός - Λαμία θα καλυφθεί τελικά
τηλεοπτικά μέσω της εκπομπής "Η Ώρα των Πρωταθλητών",την ερχόμενη Κυριακή 22/4 στις 19:00 από το κανάλι Novasports1HD...


Σε μια πρόχειρη ανάγνωση του τηλεοπτικού προγράμματος διαπιστώσαμε χθες με έκπληξη πως η αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Παναιτωλικό δεν θα καλυφθεί από κάποιο κανάλι της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Ωστόσο το lamiaragate3.gr επικοινώνησε με την συνδρομητική τηλεόραση η οποία μας απάντησε πως η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την εκπομπή "Η Ώρα των Πρωατθλητών" στο Novasports1HD.

Όμως το παιχνίδι δεν θα μεταδοθεί εξ ολοκλήρου αφού στην εκπομπή θα μεταδίδονται όλοι οι αγώνες αποσπασματικά!


Η απάντηση της Nova:

Στις 3 τελευταίες αγωνιστικές, βάσει κανονισμού, όλοι οι αγώνες διεξάγονται την ίδια ημέρα και ώρα. Για το λόγο αυτό και με σκοπό να καλύψουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες όλων των συνδρομητών μας, αξιοποιούμε το Novasports1HD για να μεταδώσουμε όλους τους αγώνες, που όπως είπαμε γίνονται ταυτόχρονα κατά τις 3 τελευταίες αγωνιστικές. 
 
Θα ήταν άδικο για την πλειοψηφία των συνδρομητών που διαθέτουν πρόσβαση στο Novasports1HD να μην έχουν δυνατότητα να δουν όλους τους αγώνες που διεξάγονται την ίδια στιγμή."

O αγώνας Παναιτωλικός - Λαμία θα καλυφθεί τελικά τηλεοπτικά μέσω της εκπομπής Η Ώρα των Πρωταθλητών, στις 19:00 από το κανάλι μας Novasports1HD...


φώτο:lamiaragate3.gr