Το πανόραμα της 27ης αγωνιστικής - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Το πανόραμα της 27ης αγωνιστικής



Δείτε αναλυτικά τι συνέβη και σε αυτή την αγωνιστική από το Lamiaragate3.gr





ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ 0-0



Σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της φετινής Super League, η Λαμία ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Απόλλων στο ΔΑΚ, κάνοντας έξαλλο το κοινό της. Το ματς ήταν κάκιστο, οι ευκαιρίες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν καν ως τέτοιες, και το τελικό 0-0 μόνο λογικό φάνηκε με την εικόνα που είχαν οι δύο ομάδες. Πλέον, η ομάδα μας θέλει 2 βαθμούς για να πανηγυρίσει την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.


Συνθέσεις :

Λαμία (Μπάμπης Τεννές) : Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Πίτι (30’ Ακόστα), Τσούκαλος (69’ Φράγκος), Μπούντνικ (85’ Κουτρομάνος)


Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος) : Χουάντερσον, Κοντοές, Τσουκαλάς, Ναδάλες (37’ Κούρος), Κονέ, Ζησόπουλος, Αλμπάνης (46’ Σιατραβάνης), Ελμπάζ (85’ Ανιέτε), Παπάζογλου, Στάθης, Χουάρες


Σκόρερ : -


Γήπεδο : ΔΑΚ Λαμίας






ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0




Νίκη που τον εδραίωσε στην επτάδα του Πρωταθλήματος πέτυχε ο Λεβαδειακός, επικρατώντας του Αστέρα με 1-0 στη Λιβαδειά. Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ήταν ο Σαβαντογκό με έξοχο πλασέ στην κίνηση, μετά από σέντρα του Γιακουμάκη. Η ομάδα του Ανιγκό πήγε στους 34 βαθμούς, μόλις δύο λιγότερους από τους αντιπάλους τους.


Συνθέσεις :

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό) : Επασί, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Μητρόπουλος, Νιάσε, Αντιλέχου, Φαβάρο Αμαράλ (81' Καλτσάς), Σουμπίνιο (90' Νίκας), Μαρκόφσκι, Γιακουμάκης, Σαβαντογκό (Ζαραδούκας)


Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης) : Αθανασιάδης, Μπέρτος (78' Κώτσιρας), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κυριακόπουλος (60' Ισνάλδο), Τόνσο, Τσιλιανίδης (70' Δουβίκας), Μανιάς


Σκόρερ : 66' Σαβαντογκό


Γήπεδο : ΕΑΚ Λιβαδειάς





ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-1




Εύκολο απόγευμα είχε ο "Δικέφαλος του Βορρά" στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, νικώντας τον Πανιώνιο με 3-1. Μόλις στο δεύτερο λεπτό, ο Σάκχοφ εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Κότνικ και άνοιξε το σκορ, ενώ λίγο αργότερα ο Ελ Καντουρί διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πρίγιοβιτς σημείωσε το 3-0 μετά από έξοχη ομαδική συνεργασία, με τον Πανιώνιο να μειώνει απλά με τον Ντουρμισάϊ λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.


Συνθέσεις :

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου) : Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο (Μπίσεσβαρ 73' ), Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Κάνιας, Ελ Καντουρί (Μουλέν 78΄), Μακ, Πρίγιοβιτς, Κάμπος (Λημνιός 85' )


Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου) : Κότνικ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς (Οικονομίδης 68΄), Σαββίδης (Μακρύλλος 57'), Μασούρας (Μπραχίμι 73΄), Ντουρμισάϊ

Σκόρερ : 2' Σάκχοφ, 15' Ελ Καντουρί, 66' Πρίγιοβιτς - 78' Ντουρμισάϊ


Γήπεδο : Τούμπα









ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 4-2


Σημαντική νίκη πέτυχε η Λάρισα, που επικράτησε του Παναιτωλικού με 4-2 σε ένα επεισοδιακό ματς στο AEL FC ARENA. Μόλις στο πρώτο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μοράρ, όμως η ομάδα του Κάμπου γύρισε το παιχνίδι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 9' ο Μιλοσάβλιεβιτς ισοφάρισε, και στο 14' ο Αγκάνοβιτς έκανε το 2-1, με τον Παναιτωλικό να μένει με 10 λόγω αποβολής του Μάρκος Πάουλο. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Ναζλίδης έκανε το 3-1 με πεναλτι. Στην επανάληψη ο Αγκάνοβιτς με δεύτερο προσωπικό τέρμα πέτυχε το 4-1, ενώ νέο ενδιαφέρον έδωσε το αυτογκόλ του Μασούρα (4-2), με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις :

Λάρισα (Σωτήρης Αντωνίου) : Μπόζοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης, Ντέλετιτς (80’ Μπάλλας), Αγκάνοβιτς (62’ Περόνε), Γκόλιας, Ζίζιτς, Μασούρας (70΄Μλαντένοβιτς), Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μόρας


Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας) : Κυριακίδης, Μιχάι, Μαρινάκης, Τσοκάνης, Ντίας, Μοράρ, Ρόσα, Μάρκος Πάουλο, Μπράβο (63’ Ρότσα), Γιαννιώτης, Κλέσιο (80΄Βασιλούδης)


Σκόρερ : 9' Μιλοσάβλιεβιτς, 14', 57' Αγκάνοβιτς, 41' (π.) Ναζλίδης - 1' Μοράρ


Γήπεδο : AEL FC ARENA









ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 3-0


Εμφατική νίκη για την Ξάνθη εντός έδρας, όπου επικράτησε του ΠΑΣ με 3-0. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Ράσταβατς έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, και συνέτριψε τους φιλοξενούμενους. Την αρχή έκανε ο Ντζουρίσκοβιτς στο 50', για να έρθει ο Γέντρισεκ να καθαρίσει το παιχνίδι σε δύο χρόνους. Πρώτα στο 56' σημείωσε το 2-0 και λίγο αργότερα έκανε το τελικό 3-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Με αυτή τη νίκη η Ξάνθη πήρε σαφές προβάδισμα για την κατάληψη της πέμπτης θέσης.

Συνθέσεις :

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς) : Ζίφκοβιτς, Σβαρνάς, Ντε Λούκας, Τριάδης (Λουσέρο 73' ), Ντουρίτσκοβιτς, Μεχία, Φλίσκας, Γέντρισεκ, Σιλά, Λισγάρας (Φασίδης 21'), Μπρίτο (Κάστρο 46΄)


ΠΑΣ Γιάννενα (Γιάννης Πετράκης) : Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Λίλα, Μιχαήλ, Γιάκος, Τζημόπουλος, Κόντε, Τσικάρσκι, Καρανίκας (Νικολιάς 53΄), Μανθάτης, Σκόνδρας (Χαλκιαδάκης 57΄)


Σκόρερ : 50' Ντζουρίσκοβιτς, 56',70' Γέντρισεκ


Γήπεδο : ΧΑΝΤΗΙ ΑRENA 











ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0


Σε ένα αδιάφορο, βαθμολογικά, ματς ο Παναθηναϊκός πήρε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον τέταρτο Ατρόμητο. Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ήταν ο Μουνιέ, που εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Κουρμπέλης από τον Μάντσον. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε ο Μυστακίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ η ομάδα του Κάναντι δεν παρουσίασε την εικόνα που μας έχει συνηθίσει.

Συνθέσεις :

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης) : Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Λουντ, Τζανδάρης, Κάτσε (75’ Μολίνς), Μουνιέ (83’ Στάικος), Λουτσιάνο (64’ Μυστακίδης), Δώνης


Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι) : Γιαννιώτης, Σάκιτς, Χατζηισαϊας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς (78’ Κωτσόπουλος), Μάντσον, Ντικινί, Βασιλακάκης (62’ Ούμπιδες), Ουάρντα, Μπρούνο (61’ Ντάουντα)


Σκόρερ : 58' (π.) Μουνιέ


Γήπεδο : Λεωφόρος








ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ 0-1


Με την ψυχολογία στα ύψη, η Ένωση ταξίδεψε στα Χανιά και πήρε το διπλό από τον ήδη υποβιβασμένο Πλατανιά. Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που εκμεταλλεύτηκε την ωραία κάθετη του Αραούχο. Πλέον η ΑΕΚ χρειάζεται έναν βαθμό στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια για να στεφτεί Πρωταθλήτρια, εφόσον ισχύσουν οι ποινές στις δικαστικές διαμάχες που εμμένουν.

Συνθέσεις :

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου) : Κλιάιτς, Ντικαμονά, Νίλι, Πατράλης, Κασάλιτσα (75' Ουντότζι), Στανισάβλιεβιτς (85' Αγγελόπουλος), Μαλσά, Βάντερσον, Ουές Ραχμάν , Παπανικολάου (81' Σινγκ), Ενσικουλού

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ) : Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μασούντ (68' Αϊντάρεβιτς), Χριστοδουλόπουλος (56' Γκάλο), Μπακασέτας (90' Χουλτ), Αραούχο

Σκόρερ : 38' Χριστοδουλόπουλος

Γήπεδο : Περιβολίων









ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 5-1


Ξέσπασμα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Κέρκυρα, νικώντας την με 5-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ άνοιξε το σκορ, βάζοντας το 15ο γκολ στην σεζόν, με τον Επστάϊν όμως να ισοφαρίζει άμεσα για τους Φαίακες. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Κέβιν Μιραλάς έκανε την διείσδυση από αριστερά και με ξερό σουτ άφησε άγαλμα τον Γιαννακόπουλο. Ο Φορτούνης με τη σειρά του έγραψε το 3-1, ενώ ο Ένχελς με κεφαλιά διαμόρφωσε το 4-1. Πέντε λεπτά από τη λήξη της αναμέτρησης, ο 20χρονος Βρουσάϊ στην πρώτη του συμμετοχή σκόραρε, πανηγυρίζοντας έξαλλα, γράφοντας το τελικό 5-1.

Συνθέσεις :

Ολυμπιακός (Χρήστος Κόντης) : Προτό, Ομάρ (73' Ανδρούτσος), Ένγκελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης (70' Μαρτίνς), Φορτούνης, Μάριν, Μιραλάς (78' Βρουσάι), Ανσαριφάρντ


Κέρκυρα (Γιάννης Μαντζουράκης) : Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Γεωργίου (73' Τουράμ), Σπίνουλας, Μυτίδης, Σιόντης (55' Ιωάννου), Ρόλε, Μπαλάφας, Επστάιν (79' Αρτυματάς), Γρομητσάρης


Σκόρερ : 14' Καρίμ, 45' Μιραλάς, 51' Φορτούνης, 63' Ένχελς, 85' Βρουσάϊ - 22' Επστάϊν


Γήπεδο : "Γ. Καραϊσκάκης"