Κ17: Ήττα παρά την καλή εμφάνιση - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Κ17: Ήττα παρά την καλή εμφάνιση


Ντεμπούτο και για την Κ17 της Λαμίας στο πρωτάθλημα υποδομών η οποία σήμερα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στις καταπληκτικές εγκαταστάσεις των Ηπεριωτών αν και προηγήθηκε τελικά ηττήθηκε με σκορ 1-2.

Η ομάδα των Ιωαννίνων, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της αποτέλεσμα και να πάρει τη νίκη με 2-1 επί της ”σκληροτράχηλης” Λαμίας, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Epirus στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Το σκορ άνοιξε η ομάδα μας στο 22ο λεπτό  «παγώνοντας» τους γηπεδούχους. Ο Νικολόπουλος με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο γάμα του ανήμπορου να αντιδράσει Δούκα.
Στο 24′  ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε με τον Παππά, ενώ η λύτρωση για τον Άγιαξ της Ηπείρου ήρθε στο 80′ από τον ίδιο παίκτη.  Ύστερα από σέντρα του Πόγια, ο Παππάς πήδηξε στο σημείο της μικρής περιοχής και με κοντινή κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΣ Γιάννινα: Δούκας, Πανάρειος, Ζωγάκης, Μέγας, Γώγος, Πλατιάς, Λέκκας, Εμβραιζόγλου, Tafa, Μάφης, Παππάς
Λαμία: Τσιτσίρας, Γιαννακάκος, Κοντογεώργος, Μητσόπουλος, Σταθαράς, Ζαγγογιάννης, Νικολόπουλος, Καρβέλης Γεμενής, Ντζιος, Πουρνάρας


foto:sportsioannina.gr