OΙ εκλεκτοί για το ματς με τον Ατρόμητο - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

OΙ εκλεκτοί για το ματς με τον Ατρόμητο


Σήμερα το απόγευμα αναχωρεί η ομάδα μας για την Αθήνα και το Περιστέρι όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super Leaue- ΣΟΥΡΩΤΗ.


Η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και θα ταξιδέψει στην Αθήνα για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Στην αποστολή σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ επιστρέφουν οι Παπαδόπουλος,Αναστασιάδης,Όμο, Μπλάζιτς,Ακόστα,Πίτι και Βάντερσον ενώ εξαργυρώνοντας την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο Μιχάλης Φράγκος.

Αντίθετα εκτός αποστολής τέθηκαν οι Κρισάντους και Ντακόλ οι οποίοι δεν είναι ακόμη έτοιμοι να συνεισφέρουν στο επιθετικό κομμάτι.



Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής(22/9) η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο το Σάββατο (23/9, 18:15, novasports1) στο γήπεδο του Περιστερίου.
Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μπάμπης Τεννές και θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Αθήνα περιλαμβάνει τους: Παπαδόπουλο, Πίτκα, Μελίσσα, Αναστασιάδη, Κουκόλη, Παντελιάδη, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλο, Κουτρομάνο, Ομο, Αναστασόπουλο, Μπλάζιτς, Καραγιάννη, Ακόστα, Φράγκο, Πίτι, Βάντερσον, Τσούκαλο και Βουό.