Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής



Δείτε το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League- Σουρωτή με όλα τα στιγμιότυπα και τις φάσεις από κάθε παιχνίδι


ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ 0-1

Άδικο αποτέλεσμα για την ομάδα μας, καθώς μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά, ηττήθηκε στο Περιστέρι από την ΑΕΚ με 0-1. Το γκολ πέτυχε στο 82ο λεπτό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με πέναλντι, το οποίο κέρδισε ο Λιβάϊα λίγο πιο πριν. Βέβαια, ο Κροάτης επιθετικός βρισκόταν λίγο έξω από την περιοχή όταν τον ανέτρεψε ο Ακόστα, αλλά η Λαμία μπορεί να είναι περήφανη για την ομάδα που παρουσιάζει. Η ΑΕΚ πλέον είναι πρώτη με 10 βαθμούς, και υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική τον δεύτερο Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Συνθέσεις :

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης (91' Αναστασόπουλος), Ασίγκμπα, Ομο, Μπλάζιτς, Πίτι, Ριβέρα, Βασιλαντωνόπουλος (87' Τσούκαλος), Κόστα
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες (46' Γκάλο), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας (72' Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Κλωναρίδης (64' Λιβάια), Αραούχο
Σκόρερ : Χριστοδουλόπουλος (π.) 82'
Γήπεδο : Περιστερίου








ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ 1-0


Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Λεβαδειακός, μετά από τρεις σερί ισοπαλίες. Στο Δημοτικό Γήπεδο Λιβαδειάς, οι γηπεδούχοι κατάφεραν και επιβλήθηκαν της νωθρής Ξάνθης, η οποία μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό δεν συνέχισε τις καλές εμφανίσεις. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ήταν ο Μπραντάο με πέναλντι, μόλις στο 3', ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο λογαριασμό στην Ελλάδα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα δοκάρι με τον Λουσέρο, ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπραντάο πήγε να πετύχει αυτογκόλ, αλλά τελικά οι Λιβαδειώτες διατήρησαν το προβάδισμά τους.
Συνθέσεις :
Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Μεντί, Τριποτσέρης (Αμαράλ 66'), Λεονάρντο, Ζαραδούκας, Νιάσε, Μητρόπουλος, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Σίλβα (Γιακουμάκης 72'), Μπραντάο

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Λισγάρας, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Λουσέρο, Καμαρά, Ντε Λούκας (Ορφανίδης 74'), Ρότσε (Κίκε 66'), Γέντρισεκ, Μπρίτο
Σκόρερ : Μπραντάο (π.) 3'

Γήπεδο : Λιβαδειάς



ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0



Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, νικώντας με 1-0 στην άδεια Τούμπα τον Παναιτωλικό. Πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο, με λίγες αξιοσημείωτες φάσεις, και τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι έχουν στο μυαλό τους πρώτα το "μηδέν" στην άμυνα. Η είσοδος του Βιεϊρίνια στο 63' έδωσε πνοή στον "δικέφαλο", και στο 75', ο Πρίγιοβιτς με κεφαλιά χάρισε το τρίποντο στους γηπεδούχους, σε μια φάση που η αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων ήταν επιεικώς παιδική. Έτσι, ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 8 βαθμούς, πιάνοντας στην δεύτερη θέση τον Ολυμπιακό.

Συνθέσεις :

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάτσε (64' Βιεϊρίνια), Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί, Μακ (52' Πέλκας), Κάμπος, Πρίγιοβιτς (79' Κουλούρης)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ρότσα, Μιχάι, Μόρας, Μαρινάκης, Πάουλο, Μπεχαράνο (72' Μπράβο), Ρόσα, Λόπες (78' Μάζουρεκ), Κλέσιο, Ντίαζ (71' Mαρκόφσκι)
Σκόρερ : Πρίγιοβιτς 75'
Γήπεδο : Τούμπα 






ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1


Δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών για τους "ερυθρόλευκους", που έμειναν ισόπαλοι 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Γ.Καραϊσκάκης". Μάλιστα, ο Ολυμπιακός μπορεί να αισθάνεται και τυχερός με το αποτέλεσμα, καθώς ισοφάρισε με πέναλντι του Τζούρτζεβιτς στο 94' . Το σκορ για τον Αστέρα είχε ανοίξει ο Μανιάς με τον ίδιο τρόπο στο 55'.  Και τα δύο πέναλντι είναι αμφισβητούμενα, καθώς στη μεν φάση του Αστέρα, η μπάλα είχε βγει άουτ, ενώ στην φάση του Ολυμπιακού, η μπάλα βρίσκει στο κάτω μέρος του χεριού του Ιγκλέσιας. Ο Ολυμπιακός,λοιπόν, πηγαίνει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με -2, ενώ ο Αστέρας δεν έχει γνωρίσει ακόμα την νίκη στο νέο πρωτάθλημα. 

Συνθέσεις :

Ολυμπιακός (Μπεσνίκ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ένγκελς, Ρομαό (78' Ανδρούτσος), Ζιλέ, Ζντιέλαρ, Οτζίτζα-Οφόε, Μάριν (57' Πάρντο), Σεμπά, Καρσελά (57' Εμενίκε), Τζούρτζεβιτς

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ιγκόρ, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ισνάλδο (60' Τσουκαλάς), Μαντιντά (77' Κυριακόπουλος), Καλτσάς, Μανιάς (71' Δουβίκας)


Σκόρερς : Τζούρτζεβιτς (π.) 94' - Μανιάς (π.) 55'

Γήπεδο : Γ. Καραϊσκάκης









ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-0


Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας του μαχητικού Απόλλων με 1-0 στη Λεωφόρο. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Όμρι Άλτμαν με κεφαλιά στο 32', έπειτα από κόρνερ του Χίλιεμαρκ. Κακοί ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι "πράσινοι", δείχνοντας ότι έχουν αρκετά θέματα ομοιογένειας και συνεργασίας. Ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Σιλά, ενώ ήταν και το πρώτο εντός που πραγματοποιήθηκε παρουσία κόσμου στη Λεωφόρο.

Συνθέσεις :


Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής (73’ Σιλά), Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Χουλτ, Χίλιεμαρκ, Κουρμπέλης, Λουντ, Άλτμαν, Μουνιέ (46’ Λουτσιάνο), Μόλινς (65’ Τσάβες) 
Απόλλων Σμύρνης(Άκης Μάντζιος): Tσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος, Μπάμπιαρζ, Κονέ, Σιατραβάνης (61’ Μάατσεν), Αλμπάνης (77’ Ελμπάζ), Καστιγιέχος, Μπιτζιμιν, Βαλλιάνος (73’ Μενδρινός) 
Σκόρερ : Άλτμαν 32'
Γήπεδο : Απόστολος Νικολαϊδης





ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0

"Λευκή" ισοπαλία είχε το μενού στο AEL FC ARENA, αφού η τοπική Λάρισα και ο Ατρόμητος δεν κατάφεραν να σκοράρουν, σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, χωρίς νεύρο και φάσεις. Το μόνο αξιοσημείωτο σε αυτό το παιχνίδι ήταν ο μη καταλογισμός του τέρματος του Σπύρου Ρισβάνη στο 85', με το οποίο οι φιλοξενούμενοι θα έπαιρναν την νίκη. Η κεφαλιά του 22χρονου αμυντικού βρήκε στο δοκάρι και πέρασε τη γραμμή, αλλά ο διαιτητής Μάνταλος δεν συμφώνησε, με αποτέλεσμα να μείνει το "άχρωμο" 0-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι του Τζάκι Ματάισεν στον πάγκο της Λάρισας, μετά την απομάκρυνση του Πάους.
Συνθέσεις :
ΑΕΛ (Τζάκι Ματάισεν): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Λεοζίνιο ​(73΄ Ναβάρο), Ντέλετιτς, Μπάμπιτ (46΄Κρίζμαν), Ναζλίδης (73΄ Περόνε)
Ατρόμητος (Ντάμιρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Μάντσον (88΄Βασιλείου), Χατζησαϊας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ουάρντα, Μπουσούλατζιτς (75΄ Βασιλακάκης), Γιαννούλης, Ντιγκινί, Μανούσος (75' Ντάουντα) 
Σκόρερ : -
Γήπεδο : AEL FC ARENA

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0

Συνέχισε τις κακές φετινές εμφανίσεις ο Πλατανιάς, καθώς η ομάδα των Χανιών "κόλλησε" στο 0-0 με την Κέρκυρα στα Περιβόλια. Το παιχνίδι ήταν δυνατό και είχε ένταση, αλλά αμφότερες οι ομάδες δεν κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε την νίκη. Έτσι, οι Χανιώτες έμειναν για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, ενώ η Κέρκυρα συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού.
Συνθέσεις :
Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης (41' Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (77' Γκρζέλτσακ), Κοροβέσης (82' Στόιτσεφ), Στάθης, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ενσικουλού, Ντεβέσα, Μπούντνικ
Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σοϊλέδης, Γκόμες, Παμλίδης, Σπίνουλας, Ντουαλά (69' Ζορμπάς), Σιόντης, Ιωάννου (46' Αρτυματάς), Μπαλάφας, Επστάιν (Κόντος), Γρομητσάρης
Σκόρερ : -
Γήπεδο : Περιβόλια



ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-1



Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής, ΠΑΣ Γιάννενα και Πανιώνιος έμειναν ισόπαλοι 1-1 στους Ζωσιμάδες. Το σκόρ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Μασούρας στο 47', μετά από πολύ ωραία συνεργασία με τους Λάμπρου και Βαλεντίνο Βλάχο. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και ισοφάρισαν λίγο αργότερα με τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη. Το γκολ προήλθε μετά από ολέθριο λάθος του Γιάγια Μπανανά, ο οποίος "κλώτσησε" αέρα και δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα, με τον επιθετικό των Γιαννιωτών να το εκμεταλλεύεται. Λίγο πριν τη λήξη, ο Μασούντ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες, ενώ δευτερόλεπτα πιο πριν, ο Μασούρας αστόχησε σε τετ α τετ από πλεονεκτική θέση. Ο Πανιώνιος,έτσι, έμεινε δεύτερος μαζί με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αφήνοντας την ΑΕΚ πρώτη με 10 βαθμούς.

Συνθέσεις :

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Καρανίκας (89' Ναδάλες), Λίλα (78' Μανθάτης), Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Μπουκουβάλας, Χαλκιαδάκης, Γιάκος (82' Σολτάνι)

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Αστράς, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά (81' Κάργας), Χατζισαφί, Σιώπης (43' Σαββίδης), Κόρμπος, Μασούρας, Μασούντ, Λάμπρου, Ντουρμισάι (71' Σπιριντόνοβιτς)


Σκόρερς : Χαλκιαδάκης 57' - Μασούρας 49'

Γήπεδο : Ζωσιμάδες