Στιγμιότυπα και συνέντευξη τύπου (vids) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Στιγμιότυπα και συνέντευξη τύπου (vids)




Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης αλλά και την συνέντευξη τύπου που ακολούθησε της βαριάς
ήττας της Λαμίας από τον Ατρόμητο με 3-0.


Για τα στιγμιότυπα πατήστε εδώ



Μπάμπης Τεννές:

«Είναι ένα άσχημο βράδυ για την ομάδα μας. Βγήκαμε στο γήπεδο, μόνο τα σώματά μας ήταν εκεί. Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλύτερος και νίκησε δίκαια. Θέλω να πιστεύω ότι είναι απλά μια κακή παρένθεση, αφού δεν έχουμε συνηθίσει έτσι. Χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες, θεωρώ ότι μας έχουν επηρεάσει τα συνεχόμενα ταξίδια. Τελείωσε και συνεχίζουμε παρακάτω. Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα θα βλέπουμε τη Λαμία, που είδαμε στα πρώτα ματς».
Για το αν είναι προσγείωση το σημερινό αποτέλεσμα: «Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε τέτοια αποτελέσματα. Το έχω πει πολλές φορές ακόμα και μετά από νίκη, ότι η Λαμία θα παλέψει για να παραμείνει στην κατηγορία. Το έχω πει και στα αποδυτήρια και στους παίκτες. Στόχος είναι η καθιέρωση. Πρώτος και πολύ μεγάλος στόχος είναι η καθιέρωση». 
Για το ότι η Λαμία ήταν αγνώριστη: «Πιστεύω ότι επηρέασε πάρα πολύ το ότι δεν είχαμε φρεσκάδα. Πηγαίναμε δεύτεροι στην μπάλα, χάσαμε όλες τις μονομαχίες. Νομίζω ότι είναι λόγω κούρασης. Παίζουν συνέχεια ίδιοι και ήταν λίγο αναμενόμενο. Ωστόσο, δεν περίμενα ότι το περίμενα σε τόσο μεγάλο βαθμό σήμερα».
Για το επόμενο ματς που θα είναι στην έδρα της: «Θεωρώ ότι ο κόσμος θα δώσει το “παρών” και θα μας βοηθήσει να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Έχουμε δώσει μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών. Και όλα αυτά χωρίς να έχουμε την έδρα μας. Στα πρώτα 45 λεπτά δεν υπήρχαμε. Τέλειωσε και προχωράμε». 







Ντάμιρ Κάναντι:


«Σήμερα είναι σπουδαίο αποτέλεσμα για μας νικώντας 3-0. Το σημαντικό ήταν να κερδίσουμε και να φτάσουμε σε μια ισορροπία των γραμμών μας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό».
Για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση της σεζόν: «Θέλουμε και μπορούμε να εξελιχθούμε. Δεν είναι μόνο τα τρία γκολ, αλλά και οι ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα τέρματα. Θέλουμε να βελτιωθούμε παραπάνω. Τώρα θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί στον επόμενο αγώνα κόντρα σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο».
Για το αν αυτή η εικόνα προσεγγίζει στα δικά του θέλω: «Θέλουμε να το πετύχουμε αυτό. Να έχουμε ισορροπία στις γραμμές σας. Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Αυτή η εξέλιξη είναι που θέλουμε να πετύχουμε. Την επόμενη αγωνιστική πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί στην άμυνά μας. Μην ξεχνάτε έχουμε 14 νέους παίκτες. Το σημαντικό έχουμε περιθώρια εξέλιξης. Είναι πολύ σημαντικό ότι για τέταρτο σερί κρατήσαμε το μηδέν».
Για το πού μπορεί να φτάσει ο Ατρόμητος: «Έχουμε ένα όραμα, ένα στόχο και πολλή δουλειά να κάνουμε. Δεν είναι εύκολη η δουλειά μας. Μας λείπουν πόντοι στο πρωτάθλημα, καθώς θεωρώ ότι έπρεπε να έχουμε περισσότερους».