Πλήρης επιβεβαίωση του LamiaraGate3 για το ΔΑΚ Λαμίας... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Πλήρης επιβεβαίωση του LamiaraGate3 για το ΔΑΚ Λαμίας...




Την ίδια ώρα που χθές όλα τα Μ.Μ.Ε της Φθιώτιδας έκαναν λόγω για "άδεια του ΔΑΚ Λαμιάς από την επιτροπή" το Lamiara Gate3 ήταν το μόνο μέσο το οποίο σας ενημέρωσε από την αρχή πως είναι δύσκολο να πάρει την άδεια το ΔΑΚ Λαμίας.


"Οριστικά στο ΔΑΚ το ΠΑΣ Λαμία-ΑΕΚ". "ΠΑΣ Λαμία-ΑΕΚ στο ΔΑΚ Λαμίας", "Η Λαμία υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΔΑΚ" ήταν κάποιοι από τους τίτλους ειδήσεων των Φθιωτικών Μ.Μ.Ε χθες, αμέσως μετά την επίσκεψη της επιτροπής αδειοδότησης στο ΔΑΚ προκειμένου να γίνει αυτοψία στην πορεία των εργασιών.

Και την ίδια ώρα που όλα τα site έκαναν λόγω για οριστική αδειοδότηση εμείς πρώτοι σας ενημερώσαμε πως ακόμη δεν έχει παρθεί απόφαση και αυτό θα γίνει σε νέο ραντεβού.

Θυμηθείτε το χθεσινό μας άρθρο



Που κρίθηκε η μη αδειοδότηση:

Σήμερα λοιπόν που πλέον όλα έχουν κριθεί και η ομάδα μας θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο γήπεδο του Περιστερίου μπορούμε με πιο ψύχραιμη ματιά να αναλύσουμε που τελικά "πάτησε" η απόφαση της επιτροπής.

Αρχικά είχαμε πει πως ο αρμόδιος της Super League άναψε το πράσινο φως για την αδειοδότηση του γηπέδου με αστερίσκους όμως, καθώς απέμεναν κάποιες λεπτομέρειες για ν γίνει αυτό.

Την ίδια ώρα ο  Α/Δ Φθιώτιδας Αστέριος Μαντζιώκας ζήτησε την αλλαγή της θέσης των καμερών, την τοποθέτηση νέων εξωτερικά του γηπέδου, και την αρίθμηση των καθισμάτων αλλά και τοποθέτηση όσων έλειπαν.

Τα συνεργεία χθες και σήμερα δούλευαν πυρετωδώς ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες που χρειάζονταν για να πάρει τελικά το ΔΑΚ την πολυπόθητη άδεια.

Όμως αυτό που προκύπτει σήμερα είναι ότι η επιτροπή χθες καταψήφισε με 8-0 τη αδειοδότηση του ΔΑΚ.

Και εξηγούμε γιατί...

Πέραν των προβλημάτων που προαναφέραμε η επιτροπή από την αρχή διαπίστωσε πως υπάρχουν ακόμη κάποια μικροθέματα τα οποία πρέπει να λυθούν..

Πιο συγκεκριμένα έγιναν συστάσεις για τα τουρνικέ και της κεντρικής εισόδου αλλά κυρίως της θύρας 2( μεγάλης) αφού εκεί το τουρνικέ που έχει τοποθετηθεί είναι εύκολο να παραβιαστεί μιας και δεν υπάρχει ειδική περίφραξη με κάγκελα όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία.


Επίσης αρνητική εντύπωση προκάλεσε η μη επαρκής επάνδρωση του Ιατρείου γεγονός που συνετέλεσε στην τελική απόφαση, ενώ συζητήθηκε και το θέμα του φωτισμού αφού κατά την βραδινή δοκιμή πιθανότατα φάνηκε πως ο φωτισμός δεν επαρκεί για εικόνα υψηλής ανάλυσης.

Πάντως παρουσιάζοντας ένα πιο αυστηρό πρόσωπο από ότι κανείς θα περίμενε έγινε αναφορά και στα μπάζα που βρίσκονταν από τις εργασίες στο ΔΑΚ, αφού κανονικά θα έπρεπε χθες το ΔΑΚ να έχει την τελική του μορφή!

Όλα αυτά λοιπόν τα θέματα φαίνεται πως αναλύθηκαν εκ νεου στην συνεδρίαση της επιτροπής και αποφασίστηκε για λόγους ασφαλείας να μην γίνει το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο γήπεδό μας...