Καλή για ένα ημίχρονο... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Καλή για ένα ημίχρονο...





Σε ένα παιχνίδι με αρκετές ανατροπές η ΑΕΚ κατόρθωσε να επικρατήσει επί της Λαμίας με 2-0, γκαζώνοντας στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στην αρχή η Λαμία ήταν σαφώς ανώτερη χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, αφού η μεν Λαμία αγωνίστηκε με 9 αλλαγές στην βασική της 11αδα και η ΑΕΚ με αρκετές αλλαγές επίσης.

Ο Μπάμπης Τεννές έδωσε φανέλα βασικού στον Μιχάλη Φράγκου και μάλλον δικαιώθηκε αφού επιθετικός της Λαμίας, ήταν ο καλύτερος της ποδοσφαιριστής στον αγωνιστικό χώρο και ταυτόχρονα μοιραίος αφού σε δύο κορυφαίες περιπτώσεις δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε μόλις στο 8' με τον Φράγκο να εκμεταλλεύεται το λάθος του Γκάλο, πάτησε περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώτα και κατέληξε άουτ. Η ομάδα μας έχασε ακόμη τρεις καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, όμως ο Φράγκος μετά από κοντινή γυριστή κεφαλιά, ο Παντελιάδης με ένα μακρινό σουτ και ο Αναστασόπουλος με μια έξυπνη εκτέλεση φάουλ δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
Αντίθετα η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της μετά το 35λεπτο και απάντησε στις ευκαιρίες με την χαμένη προσπάθεια του Τρίστασον ύστερα από όμορφη κάθετη του Μπακασέτα, αφού ο Κουκόλης πρόλαβε την μπάλα πάνω στην γραμμή της εστίας του Πίτκα.

Στην επανάληψη και πριν καλά καλά οι ομάδες μπουν στον αγωνιστικό χώρο η ΑΕΚ, πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο 48' ο Λάζαρος κέρδισε πέναλτι μετά από σπρώξιμο του Παπαργυρίου (αυτή τη φορά ήταν σωστό) και ο ίδιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πίτκα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο γκολ γεγονός που αποδιοργάνωσε την συνοχή της ομάδας. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθαν και οι αλλαγές από τον πάγκο για να ρίξουν ακόμη περισσότερο το ρυθμό του παιχνιδιού. Οι Κρισάντους και Ντακόλ πήραν χρόνο συμμετοχής για να εγκληματιστούν στη νέα τους ομάδα, δεν κατάφεραν να "φανούν" στο παιχνίδι και κάπως έτσι η Λαμία ολοκλήρωσε την αναμέτρηση χωρίς τελική προσπάθεια στο δεύετρο ημίχρονο. Η ΑΕΚ έκανε δύο τα τέρματά της στο 80' με τον Πέτρο Μάνταλο ενώ έψαξε και ένα τρίτο γκολ το οποίο απέτρεψε αρκετές φορές ο Βαγγέλης Πίτκας.



Οι συνθέσεις:


ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Βινίσιους, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (61' Μάνταλος), Μπακασέτας (70' Αραούχο), Τρίστασον, Λιβάγια.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Κουτρουμάνος, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Παντελιάδης, Μπουλούλης, Αναστασόπουλος (66' Βασιλαντωνόπουλος), Φράγκος, Καραγιάννης, Λινάρδος (57' Κρισάντους), Βουό (63' Ντακόλ).



Στιγμιότυπα της αναμέτρησης: